Alene i vildmarken på tværs af generationer

Et relations eksperiment i vildmarken

Tidspunkt

Se dit -program her

Lørdag kl. 17.00-18.00

Lokation

Eventyr-scenen

overskrift

Foredrag

overskrift
overskrift
overskrift

At kende det hele menneske

Hvor godt kender I egentligt hinanden som forældre og barn?

Kender I til hinandens oplevelser i barn- og ungdommen, til hinandens første kys, hinandens største skarnstreger eller hinandens udfordringer og glæder i livet?

Får vi stillet disse spørgsmål og mange flere over helt almindelige familie middage, i hverdagene eller på en sommerhustur? Nogen mennesker gør måske, men det gjorde vi ikke.

Vi valgte en helt anden ramme at lære hinanden bedre at kende i, en ramme som nok ikke de fleste fædre og døtre ville vælge.

Vi tog afsted som deltagere i DR´s populære tv-program “Alene i vildmarken”

 

Vildmarken som ramme for relations dannelse

For os var det den helt perfekte ramme, til at lære hinanden bedre at kende som far og datter.

Det var dog med et nervøst forbehold fra os begge. At tage afsted i denne ramme var et sats for vores hidtidige far og datter forhold – Ville vores relation til hinanden blive stærkere eller svagere af at skulle udholde kulde, sult, afsavn og træthed?

For mig som datter, havde jeg et brændende ønske om at lære min far at kende, ikke kun som min far, men som det hele menneske han er. At være nysgerrig på ham som en hel ny person jeg lige har mødt og høre alle hans historier og interesser.

Selvom far Aslak da var overbevidst om at han da kendte mig som datter, i og med at han jo havde kendt mig i alle mine leveår, blev han dog alligevel på vores vildmarkseventyr, overrasket over mine natur- og friluftsevner, mine tanker i dagligdagen, min ungdomsår og mine drømme for fremtiden.

Vi havde snakke som vi aldrig før havde haft, snakke og historiefortællinger der foregik foran et knitrende bål, med sultne maver, kolde tæer, trætte kroppe, helt uden forstyrrelser og vigtigst af alt: Al den tid vi behøvede!

 

Kom og hør om vores udfordringer undervejs under vores ophold i vildmarken og lad os fortælle jer hvor meget vores relation til hinanden har ændret sig under vores fælles rejse og ikke mindst i den efterfølgende hverdag.

Hvilke fordele og ulemper er der ved at tage afsted på tværs af generationer i en moden alder og hvilke forberedelser kræver det?

Vi glæder os til at byde jer ind i vores relations rejse og fortælle jer mere.

Mange hilsner

Aslak og Rikke

Far og datter på vildmarkseventyr

“Alene i vildmarken” sæson 6.

Læs mere om aktøren