Emma’s Everest: Prøv kræfter med at krydse en is-spalte

Få din helt egen oplevelse med at krydse en is-spalte

Tidspunkt

Se dit -program her

Fredag kl. 15.00-20.00
Lørdag kl. 10.00-18.00
Søndag kl. 10.00-16.00

Lokation

Bodgaden

overskrift

Vandring

overskrift
overskrift

Efter Emma’s Everest foredrag kan du helt selv prøve kræfter med en is-spalte.

Eventyr og læring. Direkte fra bjerget til dig.

Du skal nu i med i verden lang fra den hverdag, vi kender herhjemme. En verden, hvor problemerne afløser hinanden, og hvor løsningerne kan gøre det sammen. En verden, hvor du kontakt er presset og samtidig fyldes med kærlighed. Det er en meget kontrastfyldt verden, men en verden, der giver så god mening for Emma. Oplev og forstå hvorfor.

Oplev både et energifyldt foredrag og få din helt egen oplevelse med at krydse en is-spalte:

Til foredraget beretter Emma om en udvikling og læring, hun aldrig havde forudset at bjergbestigning, ville give hende. Og hvordan hun navigerer i lykkemomenterne, kulkælderen, succeserne, angsten og dét derimellem.

Derefter tager hun dig med på stigen, når du selv skal prøve at krydse is-spalten. Du kan godt forberede dig på scenarie træning, hvor du virkelig tages med i momentet; du bærer crampons (pikke under skoene), store dunhandsker, tung rygsæk og er i reb.  For hvordan imødekommer man udfordringer både mentalt og fysisk i forskellige scenarie? Få en smag af, hvordan Emma kan tilbyde firma events, der både udfordrer, udvikler og skaber høje grin sammen.
Emma vil gennem hendes foredrag og events sætte fokus på, hvordan man håndterer critical management og skaber muligheder; ledelse og teamwork; dét at komme videre efter, at det umiddelbare mål er nået; agere, forholde og udvikle en løsningsorienteret adfærd og mentalitet, når det uvisse byder sig og store følelser mærkes.

Læs mere om aktøren