Et udansk karrierevalg og girlpower

Sammen skal vi på ekspedition. Er du klar?

Tidspunkt

Se dit -program her

Lørdag kl. 10.00-11.00
Søndag kl. 12.30-13.30

Lokation

Outdoor365-scenen

overskrift

Foredrag

overskrift
overskrift

Kom på første række med Emma Østergaard, der har besteget verdens højeste bjerg, Mount Everest på 8.848 m. den 23. maj 2023, som Danmarks yngste, kvindelige bjergbestiger.

Vær forberedt på svedige håndflader, når problemerne på bjerget ikke bare er kritiske men også ekstreme. Mærk glæden sprede sig i brystet og helt op til smilbåndene. Og kom med i de ærlige momenter, hvor hårene i nakken rejser sig.

Emma tilbyder et medrivende, eventyrligt og inspirerende foredrag, fortalt med passionen lysende ud af øjnene. Hun tager dig med på fortællinger fra hendes bestigninger og ekspeditioner til nogle af verdens højeste bjerge og selveste Mount Everest, verdens højeste bjerg på 8.848 meter.

Emma oser af girlpower, og lader dig mærke, hvordan hendes passion bobler i brystet og kilden i fingerne vokser sig større. For hvordan fik hun modet til at rette ryggen og skabe mulighederne for sig selv og sine enormt store mål? Og hvordan hun gik fra en drøm, til at tage et meget udansk karriereskifte og i stedet sætte rammerne for hendes 3-årige girlpowerprojekt Emma’s Everest?

Vigtigst af alt tager Emma jer med på toppen af verdens højeste bjerg. Med eventyrlige billeder, videoer og unikke beretninger fra Danmarks yngste kvinde til at bestige Mount Everest, drages du helt ud på stolekanten, når Emma tager dig med i en verden langt fra den, vi kender i hverdagen. Oplev og mærk desuden hendes udstyr: den store dundragt der holder Emma varm i -35 grader, de store 8.000 meters klatrestøvler med skarpe pikke under, isøksen der bider sig ind i isvæggen og mere til.

Kom med i det kolde telt, når tårerne triller; på den stejle bjergside, hvor kulden bider; i de kritiske momenter, når iltflasken ikke virker og den ene udfordringer efter den anden må løses; og kom med i sejrsmomentet og euforien på toppen verdens højeste bjerg, hvor Emma kun er halvvejs. For på toppen er sandheden, at det umiddelbare mål kun er nået.

Eventyr og læring. Direkte fra bjerget til dig.

Du skal nu i med i verden lang fra den hverdag, vi kender herhjemme. En verden, hvor problemerne afløser hinanden, og hvor løsningerne kan gøre det sammen. En verden, hvor du kontakt er presset og samtidig fyldes med kærlighed. Det er en meget kontrastfyldt verden, men en verden, der giver så god mening for Emma. Oplev og forstå hvorfor.

Oplev et energifyldt foredrag, og mærk, hvordan girlpower, værdier og passion baner vejen for, at Emma gjorde sig til Danmarks yngste kvinde på Everest.

Hun beretter om en udvikling og læring, hun aldrig havde forudset at bjergbestigning, ville give hende. Og hvordan hun navigerer i lykkemomenterne, kulkælderen, succeserne, angsten og dét derimellem.

Læs mere om aktøren