Forlægning af dåvildt og livet som jæger

Foredrag om bogen "Jagtberetninger - 30 jægere fortæller" og forlægning af dyr på scenen

Tidspunkt

Se dit -program her

Lørdag kl. 14.00-15.00
Søndag kl. 13.00-14.00

Lokation

Grimbergen-scenen

overskrift

Foredrag

overskrift
overskrift
overskrift

Foredraget “Jagtberetninger – 30 jægere fortæller” omhandler som overskriften lyder jagtberetninger.
Igennem foredraget fortæller jeg åbent om mit liv, mine egne jagtberetninger uden et filter og om hvordan man kan forandre sig i takt med at jagten overtager ens liv. For handler jagt i bund og grund kun om at trykke af på aftrækkeren? Er man en hæslig jæger, fordi man mærker adrenalinen pumpe når man slår ihjel? Er jagt så givende som mange påstår?

I foredraget deler jeg min rejse, overvejelser og de fordomme jeg møder på min vej, når jeg fortæller at jeg er jæger- inde. For hvad driver os egentligt ud i jagten? Jagten på kød? Jagten på gode oplevelser? Eller noget helt tredje?

Jeg er influencer, skribent og fotograf. Jeg har 31.000 følgere på Instagram, og her tager jeg mine følgere helt tæt med ud på jagt, og har både vist frem, da jeg ramte sin første buk og da det lykkedes at få en kronhjort med hjem. Jeg viser derudover også familielivet, natur og friluftslivet, samt livet på landet.

Derudover vil der på scenen også ske forlægning af dyr.
Kom med til dette inspirerende og anderledes foredrag om livet som jæger – mens forlægning af dyr sker samtidig med fortællingerne

Læs mere om aktøren

Zenia Maltha

overskrift