Fra stresssygdom til passion

Skab ro og fordybelse gennem naturen og dit kamera

Tidspunkt

Se dit -program her

Lørdag kl. 16.15-17.15
Søndag kl. 15.00-16.00

Lokation

Outdoor365-scenen

overskrift

Foredrag

overskrift
overskrift

I dette inspirerende foredrag tager jeg dig med på en personlig rejse fra at være syg med stress til at finde min passion som professionel landskabsfotograf. Du vil høre om de udfordringer og bump på vejen, som jeg mødte på min rejse mod bedring og hvordan naturen og mit kamera hjalp mig igennem og ud på den anden side.

Jeg deler også mine erfaringer med, hvordan jeg brugte naturen og landskabsfotografering som en terapeutisk og helbredende metode i min kamp mod stress. Gennem min historie viser jeg, hvordan det er muligt at finde en vej ud af stress og udbrændthed og finde tilbage til livet med en ny og meningsfuld passion.

Gennem billeder og fortællinger vil jeg tage dig med på en visuel rejse, der viser, hvordan naturen kan have en helbredende effekt på vores sind og krop, og hvordan landskabsfotografering kan bruges som en terapeutisk og beroligende praksis. Du vil blive inspireret til at bruge naturen som en ressource til at skabe balance og ro i dit eget liv og måske endda finde din egen passion.

Foredraget afholdes både lørdag og søndag!

Derudover vil jeg afholde en foto-workshop søndag morgen som hedder “Find skovens stemme
Tag med mig ud i skoven omkring Outdoor 365 festivalen og opdag skovens stemme og skønhed. Som professionel landskabsfotograf vil jeg guide dig til at se skoven på en ny måde og hjælpe dig med at skabe interessante og unikke billeder.
Vi vil udforske forskellige teknikker og vinkler for at fange skovens essens og stemning. Fra de små detaljer til de store panoramaer, vil jeg hjælpe dig med at skabe billeder, der formidler skovens skønhed og særegenhed.

Lars Roed, landsskabsfotografen
Lars Roed er en anerkendt og prisvindende professionel landskabsfotograf, der har specialiseret sig i at tage betagende billeder i Nationalpark Vadehavet. Han er også ejer af det populære Galleri Vadehavet, hvor hans enestående billeder udstilles og sælges. Af priser kan nævens “Årets Fotograf – Natur og Dyr” 2 gange, og “Best of Nation” 3 gange ved OL for fotografer.

Lars’ passion for fotografering og naturen skinner igennem i hans arbejde, hvor han formår at fange den rå skønhed og unikke stemning i landskabet. Hans billeder er karakteriseret ved en perfekt balance mellem lys og skygge, farver og kontraster, som skaber en uforglemmelig oplevelse for beskueren. Lars finder altid de små mirakler i landskabet og skaber billeder, der udstråler ro og indbyder til fordybelse, han prøver at finde landskabet i landskabet.

Lars lægger stor vægt på, at hans billeder udstråler ro og fred, så beskueren kan fordybe sig og finde den samme ro som han gjorde, da han selv var syg med stress.

Læs mere om aktøren