Hellere dø end at overleve

Et foredrag om overlevelse i tv-programmet 'Alene i Vildmarken'. Og hverdagens "hamsterhjul".

Tidspunkt

Se dit -program her

Lørdag kl. 11.00-12.00

Lokation

Opdag Verden-scenen

overskrift

Foredrag

overskrift
overskrift
I dette foredrag vil Camilla tage dig med på overlevelsestur, og dele ud af sin alternative tilgang til overlevelse. Hun vil ikke bare fortælle dig om overlevelse i vildmarken, men tage vildmarken med hjem i stuerne, på arbejdet og i hverdagen. For noget af det Camilla lærte på sin tur i vildmarken var, at den fornemmelse hun sad med, når hun skulle overleve alene i den rå natur, var den samme, som hun havde derhjemme.
Lever jeg livet eller overlever jeg bare? Handler jeg ud fra frygt eller lyst? Hvorfor er der så mange syge og ensomme i et samfund der er så rigt som vores? Hvorfor er der brug for alle de lykkepiller?
Camilla tager dig i hånden og fortæller gribende og ærligt om hendes tanker, følelser og oplevelser under hendes deltagelse i DRs ’Alene i Vildmarken’. De fleste kan genkende følelsen af overlevelse eller hamsterhjul fra deres eget liv. Camilla vil sætte spørgsmålstegn ved den måde vi lever og tænker på, og håber at hun kan inspirere andre til det samme.
Livet er så smukt og magisk! men hvis jeg bruger hele livet på at være i overlevelsesmode, kan jeg lige så godt lægge mig til at dø. For jeg vil hellere dø end at overleve!” – Camilla Varming Nielsen.

Læs mere om aktøren