Jorden rundt på cykel

Et foredrag om alt fra weekend-tur til jordomrejse på cykel

Tidspunkt

Se dit -program her

Lørdag kl. 14.00-15.00

Lokation

Eventyr-scenen

overskrift

Foredrag

overskrift
overskrift

Er du nysgerrig på bikepacking? Vil du gerne i gang, men ved ikke helt hvordan? Drømmer du om rejseoplevelser, hvor det ikke blot er destinationerne, men vejen derimellem og menneskene du møder, der for alvor gør turen spændende? Vil du høre historien om dengang vi endte som æresgæster til en familiefest i Kirgisitan? Eller om da vi fik nøglerne til et luksushus i Utah? Eller om hvordan det er at stå i midten af ingenting i Tyrkiet med en ødelagt cykel? Så er vores foredrag for dig!

Vi, Andreas og Julie, cyklede (næsten) jorden rundt i 2022. Vi tilbagelagde knap 21.000 km og har kørt gennem Østeuropa, over Tyrkiets sneklædtebjerge, tværs over ørkenen i Kazakhstan og Usbekistan, over endnu flere bjerge i Tadsjikistan og Kirgisistan, cyklet fra Los Angeles til Washinton DC og fulgt Atlanterhavskysten fra Lissabon og hjem til København. Vi har boet de fleste nætter i vores telt, og de fleste måltider blev lavet på vores Trangia. Vi havde alt, hvad vi skulle bruge, på vores cykler – og det giver en enorm frihed.

Bikepacking er for alle! Vi brænder for bikepacking, og vi drømmer om at endnu flere får øjnene op for, hvor genial cyklen er til eventyr. Det er en billig og bæredygtig måde at rejse på, og de fleste har allerede det, der skal til. Altså, en cykel. Du behøver ikke tonsvis af erfaring eller at være professionel cykelryter. Fantastiske naturoplevelser venter – uanset om man sætter afsted på weeekendtur i Sydsverige eller har en drøm om at cykle til fjern-Asien.

Kom til foredrag eller mød os i vores bod om lørdagen og hør om eventyr, kulturmøder, mennesker, drømme, cykler, udstyr, og få tips til hvordan du kommer i gang med bikepacking. Vi har pakket vores cykler, som de er, når vi er på tur, så der er rig mulighed for at nørde cykler og udstyr med os. Vi stå desuden klar med gode råd dig, der aldrig har prøvet det før, og til dig, der måske gerne vil kaste dig ud i et længere eventyr.

Læs mere om aktøren