Krystal Cirkel

Nærværende ceremoni i KRYSTALLERNES energi

Tidspunkt

Se dit -program her

Søndag kl. 12.45-14.00

Lokation

Krop og Sjæl

overskrift

Workshop

overskrift
overskrift

Bliver du også tiltrukket af sten og krystaller? Kunne du godt tænke dig, at blive klogere på dem, og lære hvordan du kan bruge dem i din hverdag?

Med denne Krystal-cirkel tilbyder jeg at være din guide på en rejse ind i krystallernes magiske verden. Jeg skaber rum for, at du kan prøve og mærke krystallernes magi og energi.

Jeg stiller mig til rådighed for i fællesrummet at guide hver enkelt, hvis du ønsker det, med min visdom og til hvilke krystaller, der vil støtte og hjælpe dig på din rejse. Jeg deler ud af min viden og erfaring med sten og krystaller, og fortælle om hvordan du aktivt kan bruge deres hjælp og støtte din hverdag.

Du har mulighed for at købe sten og krystaller til gode priser i min krystal-shop Gems & Wisdom i festivalens Krop og Sjæl område, hvor selve Krystal-cirklen også finder sted i Yurt3.

Hvis du vil være sikker på en plads – book aktiviteten på Krop og Sjæl Pladsen ved at møde op i festivalens åbningstider. Armbånd til pågældende dag din booking gælder er påkrævet. Man er også velkommen til at ‘chance den’ og bare møde op, men bookede gæster har fortrinsret

Læs mere om aktøren