Paneldebat: Er vores samfund ved at dø af stress? Og kan naturen hjælpe os?

Simon Høegmark inviterer til paneldebat om at arbejde med regenerativ ledelse

Tidspunkt

Se dit -program her

Fredag kl. 17.00-19.00

Lokation

Eventyr-scenen

overskrift

Foredrag

overskrift
overskrift

ER VORES SAMFUND VED AT DØ AF STRESS? Rimer regenerativ ledelse på Finanssektoren og Brande Kommune?

Fredag den 1.9 – kl.: 17.00-19.00 har vi PANELDEBAT om det regenerative lederskab – gå-hjem-møde og åbning af, Danmarks Outdoor Festival, Lunden, Vestergade 42, 8600 Silkeborg.

Kom i god tid og oplev een af Europas største friluftsfestivaler. Køb armbånd der giver adgang til hele festivalen og slut debatten i MADMARKEDET.

Facilitator og initiativtager: PhD, natur som sundhedsfremme, Simon Høegmark (PhD) ViNatur

Peter Thybo
Sundhedsinnovator
DET DOBBELTE KRAM – modellen

Peter Thybo er en internationalt anerkendt specialist i sundhedsfremme og forebyggelse og en blændende foredragsholder, også i internationale sammenhænge. Peter Thybo er en skarp og energisk foredragsholder, der kan formidle kompliceret stof enkelt og ofte med overraskende pointer.
I dag er Peter Thybo ansat som landets foreløbigt eneste sundhedsinnovator i Ikast-Brande Kommune, hvor han under mottoet ‘Sundhed for alle – Alle for sundhed’ arbejder tæt sammen med f.eks. vidt forskellige faggrupper, borgergrupper, frivilliginstanser, kulturliv, foreningsliv, virksomheder og forskergrupper for at fremme sundhed, trivsel og livskvalitet. I dette samarbejde har han f.eks. udviklet ”Det Dobbelte KRAM”, som er en ny model for sundhed.

Lars Munch Svendsen
Finanssektorens Uddannelsescenter

Lars er optaget af at hjælpe ledere og medarbejdere til at lykkes med deres kerneopgave. Det gør han typisk ved at mobilisere og bygge på de eksisterende ressourcer og kompetencer. Og han øger videns- og refleksionsniveauet, så han sammen med lederen kan skabe handlingsmuligheder og beslutninger, der bidrager til udvikling og bevægelse mod nye mål.
Regenerativledelse https://www.finansudd.dk/nyt-og-inspiration/artikler-til-inspiration/farvel-til-topledere-med-tunnelsyn/

Anne Weber Carlsen
Naturfaciliteret organisationsudvikler, HumanbyNature

“Naturen kan inspirere os til at leve, lede, samarbejde og organisere os på måder, der er i langt større overensstemmelse både med vores egen indre og med den ydre natur. Det har vi brug for, hvis vores virksomheder og arbejdspladser skal være mere bæredygtige, både forretningsmæssigt og menneskeligt. Og det skal de.” Anne Weber Carlsen er inspireret af regenerativ tænkning og praksis, af Otto Scharmers Teori U, Joseph Cambell’s Hero’s Journey og af oprindelige folks levevis, myter og ritualer, bla. de australske aborigineres drømmespor.

Læs mere om aktøren

Simon Høegmark

overskrift