SUP-packing

Foredrag om SUP-packing med både inspiration og gode tips til at komme i gang

Tidspunkt

Se dit -program her

Lørdag kl. 18.00-19.00
Søndag kl. 15.00-16.00

Lokation

Eventyr-scenen

overskrift

Foredrag

overskrift
overskrift

Er du begejstret for de danske vandkanter, og er du nysgerrig på, hvad SUP-packing er, så kom med til dette foredrag og bliv inspireret til din næste SUP-packingtur.

Da jeg først startede med SUP, var det primært små ture og hygge ved stranden, men sidenhen er det udviklet sig til at blive min måde at tage ud i naturen – også på de længere SUP-packingture over flere dage med overnatninger undervejs.

På dette foredrag tager jeg dig med på en fortælling om at bruge mit SUP-board til at nære nysgerrigheden for at opdage og udforske, hvad der ligger i vandkanten, lige rundt om hjørnet. En fortælling, der handler om at blive klogere på, hvad Danmark kan byde på – set fra vandkanten. Hvordan langsommelighed og stunder i naturen og på vandet kan give ro, frihed og plads til nye perspektiver i livet. Om at lære at være i naturen og opdage sig selv og sit mod i processen.

Sara Kjems er forfatter til bogen “Danmark rundt i vandkanten – Oplevelsesrige Stand Up Paddle (SUP)-ture”. Bogen er en guide- og inspirationsbog til eventyrlige ture og flotte naturoplevelser rundt i hele Danmark – fra Lønstrup Klint i Nordjylland til helligdomsklipperne på Bornholm. På søer, åer og langs kysten. Året rundt.

Læs mere om aktøren

Sara Kjems

overskrift