SUP yoga (yoga på vand)

Kom og prøv en halv times yoga på vand

Tidspunkt

Se dit -program her

Lørdag kl. 12.00-12.30
Lørdag kl. 14.00-14.30
Søndag kl. 12.00-12.30
Søndag kl. 14.00-14.30

Lokation

Vandmekka

overskrift

SUP

overskrift
overskrift
overskrift

Når du dyrker yoga opbygges og smidiggøres muskler og led, samtidig med at yoga forbedrer koordinations- og balanceevnen. Derudover forbedres blodcirkulation samt iltoptagelse og man vil opleve fornyet energi og overskud. Yoga har desuden positiv indflydelse på både kredsløb og nervesystem. Skift så yogamåtten og det stabile underlag ud med et SUP-board og vand under dit underlag, så sætter du effekten betydeligt op på alle områder, OG du får samtidig frisk luft og en masse sanseindtryk med i købet – kom og prøv, vi gør det stille og roligt, så alle kan være med.

OBS: Det kræver dog, at du IKKE er bange for at falde i vandet og har mod på at padle ud (siddende) på et SUP-board, til det sted, som vi skal spændes fast ved.

Alt udstyr kan lånes hos Surf & SUP Silkeborg, og der er mulighed for omklædning og bad i Søsportens Hus, så husk håndklæde og tørt skiftetøj.

Der er plads til 7 deltagere på hvert hold, og pladserne fordeles efter først til mølle.

Tag familie og venner med til nogle hyggelige timer i Vandmekka. Vi har kaffe/the og lidt lækkert til ganen i vores fantastiske klubhus, og der bliver mulighed for at hygge og snobrød i tidsrummet kl. 11.00 – 15.00.

SUP aktiviteterne kan blive aflyst med kort varsel, såfremt vinden er for hård, og det dermed ikke er forsvarligt rent sikkerhedsmæssigt at tage begyndere med på vandet!

 

Læs mere om aktøren