Workshop: Hvordan kan vi styrke outdoorbranchen gennem fællesskab?

'Jenter på eventyr' gør klar til en debat om kvindelige fællesskaber i outdoorbranchen

Tidspunkter

Se dit -program her

Lørdag kl. 15.00-16.00

overskrift

Lokation

Afklares senere

overskrift

overskrift
overskrift

Deltag i workshoppen hos Jenter på Eventyr, hvor der skal snakkes om:
Hvordan kan kvindelige fælleskaber bruges aktivt til at styrke den danske outdoorbranche, og hvordan skaber vi større kendskab til disse for at løfte debatten om ligestilling til et højere niveau?

Resultatet vil blive brugt til tre digitale kampagner, som afvikles efter festivalen.

Om Jenter på eventyr
Jenter på eventyr er et fællesskab, der sætter fokus på at skabe bedre repræsentation i outdoorbranchen. De er et moderne fællesskab, der strækker sig over landegrænser i Norden, hvor over 8.000 piger og kvinder mødes om fællesskabet “Jenter på eventyr”. Der er fokus på fællesskab, søsterskab og at naturen er for alle.

Alle kan alene, men hvis vi gør det sammen, er det nemmere, sjovere og ikke så skræmmende. Vi laver aktiviteter i store og små niveauer, digitale kampagner, film, bøger og alt, hvad der ellers bliver efterspurgt af vores fællesskab. Vi former os efter behovet og skaber et uforpligtende fællesskab, hvor du kan være med, som det passer dig.

Der er sket en stor udviklingen inden for ligestillingen, men vi er langt fra i mål. Vi oplever stadig ulighed, når det gælder repræsentation. Om det er i brands, foreninger, på sociale medier og i den generelle forståelse for, hvad det vil sige at være “outdoor”. Derfor afholder vi en workshop på Danmarks Outdoor Festival, hvor vi sammen med dig ønsker at sætte ord på styrkerne ved den feminine tilgang til outdoorkulturen og snakke med jer om, hvordan vi skaber større fokus på det. Kom med og hjælp med at løfte debatten til et højere niveau. Vi vil bruge aktiviteterne og elementer fra naturen, som skal fremme kreativiteten, snakken og den gode stemning.

Udover workshoppen afholder vi aktiviteter fra Kari Traas stand. Vil du have en smagsprøve på jentepower? Kig forbi!

Foto kredit: Sonia Ziegler