
Mads Kilstrup
Mads vil i samtale med Thomas fortælle om hvordan han naturligt bruger roser, skovmærke, hyld, mjødurt, fyrrekogler, nobilis kogler med mere ind i et både moderne og traditionelt køkken. Som tidligere konditor på det københavnske la Glace, Michelin restauranterne formel b og Søllerød kro, samt kaptajn på konditorlandsholdet i 8 år er godt håndværk kombineret med gode råvare nøgleordene for de søde sager på hotel ny hattenæs. Kom og hør om hvordan de vilde smage passer ind i det søde køkken – måske er du en af de heldige der får lejlighed til at smage lidt også.
Mads vil i samtale med Thomas fortælle om hvordan han naturligt bruger roser, skovmærke, hyld, mjødurt, fyrrekogler, nobilis kogler med mere ind i et både moderne og traditionelt køkken. Som tidligere konditor på det københavnske la Glace, Michelin restauranterne formel b og Søllerød kro, samt kaptajn på konditorlandsholdet i 8 år er godt håndværk kombineret med gode råvare nøgleordene for de søde sager på hotel ny hattenæs. Kom og hør om hvordan de vilde smage passer ind i det søde køkken – måske er du en af de heldige der får lejlighed til at smage lidt også.