Michael Fitzner – Vildeurter
Michael samler til de allerbedste restauranter og har været fuldtidsansat på Noma i 10 år. Samtidig driver han et økologisk landbrug med fokus på at dyrke med fokus på restaurantdrift, Michael vil fortælle anekdoter og om at sanke til de allerbedste restauranter. Michael er idemand bag mange af de vilde og dyrkede ingredienser som bruges i dag. Han startede ud som restauratør og kok , men er i dag manden der kan skaffe ting i mængder. I dag driver han ligeledes firmaet Sankefund med Thomas Wildfooding.
Michael samler til de allerbedste restauranter og har været fuldtidsansat på Noma i 10 år. Samtidig driver han et økologisk landbrug med fokus på at dyrke med fokus på restaurantdrift, Michael vil fortælle anekdoter og om at sanke til de allerbedste restauranter. Michael er idemand bag mange af de vilde og dyrkede ingredienser som bruges i dag. Han startede ud som restauratør og kok , men er i dag manden der kan skaffe ting i mængder. I dag driver han ligeledes firmaet Sankefund med Thomas Wildfooding.