Sanketure.dk

Sanketure består af uddannet kok Thomas Askov og Nina Christensen, der er tidligere underviser.

Med en fokus på smag og den gode oplevelse tager Thomas og Nina dig på en smagsoplevelse uden lige, om det er en guidet sanketur, svampetur, østerssafari eller en af deres Vilde Middage.

Med en faglig gastronomisk viden får du en kyndig vejledning og en masse viden om hvordan du selv kan bruge det vilde mad i dit eget køkken, så du altid går hjem med en god oplevelse og en masse inspiration og konkrete idéer til selv at skabe lækre velsmagende retter. Det er både relevant for erfarne og nye sanker, da du får en grundig formidling og en bæredygtig tilgang til at høste skånsomt og passe på naturen, samtidig med du kan få lækre vilde smage med hjem.

Sanketure.dk leverer vilde råvarer til Michelin stjernet restauranter som Alchemist, Dragsholm Slot, Ja Tak og andre såvel som cocktailbarer og fødevareproducenter. De er eksperter i vild mad, og arbejder også som konsulenter, samt holder foredrag og teambuilding med en underholdende, levende og relevant tilgang.

Mød dem i naturen på én af deres oplevelser og find dem også på de sociale medier!

Sanketure består af uddannet kok Thomas Askov og Nina Christensen, der er tidligere underviser.

Med en fokus på smag og den gode oplevelse tager Thomas og Nina dig på en smagsoplevelse uden lige, om det er en guidet sanketur, svampetur, østerssafari eller en af deres Vilde Middage.

Med en faglig gastronomisk viden får du en kyndig vejledning og en masse viden om hvordan du selv kan bruge det vilde mad i dit eget køkken, så du altid går hjem med en god oplevelse og en masse inspiration og konkrete idéer til selv at skabe lækre velsmagende retter. Det er både relevant for erfarne og nye sanker, da du får en grundig formidling og en bæredygtig tilgang til at høste skånsomt og passe på naturen, samtidig med du kan få lækre vilde smage med hjem.

Sanketure.dk leverer vilde råvarer til Michelin stjernet restauranter som Alchemist, Dragsholm Slot, Ja Tak og andre såvel som cocktailbarer og fødevareproducenter. De er eksperter i vild mad, og arbejder også som konsulenter, samt holder foredrag og teambuilding med en underholdende, levende og relevant tilgang.

Mød dem i naturen på én af deres oplevelser og find dem også på de sociale medier!