have-a-splash-webcover-dansk
ICF-Svanelogo-grå-u-tekst

2021 ICF Canoe Sprint and Paracanoe

World Championships, Denmark

September 16-19, 2021

Læs mere om VM og se løbsprogrammer:
VM sprint 2021 

Download den officielle app, hvor du kan finde en rabatkode til køb af billet

Ved spørgsmål kontakt Dansk Kano og Kajak Forbund
2021copenhagen@kano-kajak.dk

+45 43 29 10 94

En oplevelse for hele familien

Kom med til denne oplevelse og køb dine billetter i dag! 
Oplev de danske OL atleter kæmpe om VM guld på Bagsværd Sø, eller mærk suset i maven når I tager svævebanen i aktivitetsområdet ‘Have a splash’.

Fra den 17. – 19. september forvandler vi skoven ved Bagsværd Sø til et aktivitetsområde for hele familien. Her kan I bla. prøve en kæmpe skovgynge, svævebane over søen og prusikklatring.

Kano og kajak sprint

Kano og Kajak Sprint er en olympisk disciplin. Det er en adrenalindrevet disciplin med distancer på 200m, 500m, 1000m og 5000m. Løbene foregår i singlebåde, dobbeltbåde eller fire-både (i hhv. kano eller kajak).
Danmark har vundet medaljer til VM i de seneste mange årtier. Danmark har desuden allerede kvalificeret sig til sommerens OL med Emma Jørgensen, Julie Frølund, Bolette Iversen, Sara Milthers som deltager i 1’er, 2’er og 4’er kajak. 

Køb billetter til VM og aktivitetsområdet 'Have a Splash'

Kort-tilskuer-områder-VM-mållinje

Køb adgang til et af publikumsområderne (Stand A, B, C eller D) – Alle billetter giver adgang til aktivitetsområdet ‘Have a splash’.
Alle børn under 6 år, er gratis men grundet Covid19, skal de registeres, derfor skal du også vælge antal billetter til børn under 6 år. 

Ved spørgsmål kontakt Dansk Kano og Kajak Forbund
2021copenhagen@kano-kajak.dk

+45 43 29 10 94

Praktisk info

Mad og drikke: Der vil være rig mulighed for at købe mad og drikke lavet af lokalt og regionalt producerede varer.
Ankomst: Tag toget til Skovbrynet St. kun 1 km. væk eller hop på cyklen, så er du med til at gøre ICF Canoe Sprint & Paracanoe World Championships, Denmark til et bæredygtigt event.
Covid-19: Tiltag og retningslinjer i forhold til Covid-19 udvikles løbende og følger  myndighedernes og det internationale kano og kajak forbunds  (ICF) krav og anbefalinger.

Billetter til VM i kano og kajak sælger på vegne af Dansk Kanon og Kajak Forbund, hvorfor de øvrige handelsbetingelser ikke er gældende for dette køb.

  • Skulle eventet blive aflyst betales billetprisen tilbage minus gebyr. 
  • Du kan annullere dit køb og få penge retur(minus gebyr) frem t.o.m den 15. august, herefter er det ikke længere muligt at annullere eller få penge retur.

Læs handelsbetingelser for hele siden

Der gælder særlige vilkår i forbindelse med køb af billetter til VM.
Køber du billetter til VM i kano og kajak, sker det gennem billetsystemet Ticketbutler, som opbevare de data du indtaster i forbindelse med køb, men det er Outdoor365 samt Dansk Kano og Kajak Forbund som har ejerskab og adgang til de data. 
Dataene vil udelukkende blive brugt i forbindelse med VM, for at sende påmindelser og vigtig info ang. VM. Dataene kan også blive brugt i forbindelse med Covid19, hvis det bliver nødvendigt med smitteopsporing.

Læs privatlivspolitik for hele siden

VM laves i samarbejde med

Mere om VM

VM i Kano og Kajak sprint, bliver i år arrangeret af Dansk Kano og Kajak Forbund, der samtidig også kan fejre 100-årsjubilæum.

VM afvikles af Dansk Kano og Kajak Forbund for det Internationale Kano og Kajakforbund ICF, i samarbejde med Sport Event Denmark, Region Hovedstaden, Københavns kommune, Gladsaxe kommune og Lyngby-Taarbæk kommune.

Vidste du at det Internationale Kano og Kajak Forbund (ICF) faktisk startede i København i 1924? Den gang hed det det the Internationale Repräsentantenschaft Kanusport (IRK). I 1947 blev det til ICF.
Formålet var at skabe forbindelse mellem de forskellige landes kanosejladsforeninger.

Bliv frivillig til VM

Kunne du tænke dig at være frivillig til VM, så hop over på Kano-kajak.dk hvor du kan læse mere og registrere dig.

Find flere outdoor oplevelser

Scroll til toppen