BLOG

Vil du inspireres til udeliv, opdage nye outdoor-discipliner, læse om andre outdoor-entusiasters eller hør mere om Outdoor365 og vores naturoplevelser?
Så følg med her på vores outdoor blog. Der er masser af god inspiration til både grej-nørder og til dig, der blot holder af at være i naturen.

God fornøjelse.

Cykeldrengene_cover

Få et powerboost med Cykeldrengene

Mød de to unge eventyrere, Emil og Nicklas, vinderne af Alene i Vildmarken, der har været på en jordomrejse på mere end 24.000 kilometer.

Læs mere
pejsehygge

Er du hot or not?

Et godt baselayer er nærmest uundværligt i de kolde efterårs- og vintermåneder og fungerer perfekt til stort set alle udendørs aktiviteter.

Læs mere
TECNICA_silvretta-171

Stærke, stabile og utralette vandrestøvler

Hiking. Trekking. Vandring. Eller måske bare en hyggelig gåtur i skoven? Efteråret byder ofte på de skønneste oplevelser i naturen.

Læs mere
Mennesker_gl_lunden

Danmarks Outdoor Festival takker for fem forrygende dage

Danmarks Outdoor Festival var en stor succes med 20.000 gæster, høj sol, og friluftsaktiviteter til vands, til lands og i luften.

Læs mere
friluftsrollinger

Friluftsrollinger – Sådan kommer du ud i naturen med dine små børn

Julie Pio Kragelund er forfatter til bogen “Friluftsrollinger – sådan kommer du ud i naturen med dine små børn” som udkom i juni 2020.

Læs mere
paddle-839814_1280

Vandets muligheder

Sommeren har for alvor meldt sin ankomst, og hvad er bedre end oplevelser på vandet når temperaturen sniger sig op på +20 grader?

Læs mere
Scroll til toppen