BLOG

Vil du inspireres til udeliv, opdage nye outdoor-discipliner, læse om andre outdoor-entusiasters eller hør mere om Outdoor365 og vores naturoplevelser?
Så følg med her på vores outdoor blog. Der er masser af god inspiration til både grej-nørder og til dig, der blot holder af at være i naturen.

God fornøjelse.

paddle-839814_1280

Vandets muligheder

Sommeren har for alvor meldt sin ankomst, og hvad er bedre end oplevelser på vandet når temperaturen sniger sig op på +20 grader?

Læs mere
Flame-Etherlight-LouiseCoghill-TATrail-NewZealand-1

Specialdesignet sovegrej til kvinder – fordi én størrelse ikke passer alle

Mange kvinder har i årevis gået på kompromis i forhold til deres sovegrej og måske ikke altid fået en god nats søvn efter en lang dag i det fri.

Læs mere
gearlimits-review-haglofs-spitz-hardshell-jas-main-2-1068x589

Haglöfs opnår status som Fair Wear Leader

Midt under Coronakrisen gik Haglöf’s langt for at sikre, at deres leverandører ikke fyrede medarbejdere. Det belønnes nu.

Læs mere
1_Feuert_pfe

Smagen af brændt træ

Vi forbinder smagen af røg med den ultimative grillsmag. I dag røger vi maden for at få en fantastisk smagsoplevelse, og fordi det er sjovt.

Læs mere
IMG_3513

Yoga på vandet

Det kan jeg garanteret ikke. Det er den første tanke, der går gennem mange hoveder, når de stifter bekendtskab med yoga på paddleboard.

Læs mere
fb_visning

Brændende kærlighed: Lav mad over bål

Bålkogebogen ”Brændende kærlighed” af Jakob Nusbaum viser dig vej til kulinariske oplevelser omkring bålet. Madlavningen rykkes ud under åben himmel og over bålets flammer.

Læs mere
Scroll til toppen