Er du hot or not?

Annonce: artikel fra Helly Hansen.

Et godt baselayer er nærmest uundværlig i de kolde efterårs- og vintermåneder. Det fungerer, som det perfekte underlag til stort set alle udendørs aktiviteter – løb, cykling, hiking, skisport m.m. Norske Helly Hansen er specialister i baselayers, og i sortimentet finder du alt fra den oprindelige ikoniske LIFA trøje med striber til den seneste H1 Pro serie til professionelle skiløbere.

Er du på udkig efter et lækkert og holdbart baselayer med 100% merino uld, er Lifa Merino Midweight et godt bud på vinterens varmeste og mest behagelige tekniske undertrøje. Inderst mod huden er de svedtransporterende LIFA fibre. De flytter sved og fugt væk fra huden, så du altid er tør – et af de væsentligste krav til at holde varmen. Det yderste lag består af 100% merinould, som efterlader en blød og varm følelse.

 

I forhold til almindelig uld, er uld fra merinofåret meget letter og tyndere, hvilket gør det perfekt til baselayers. Merinould er temperaturregulerende, varmer selv i våd tilstand, og optager ikke svedlugt. I samme kvalitet kan du vælge både top og bukser, og er du til farver og mønstre, er Lifa Merino Midweight Graphic måske din favorit.  

 

Dyrker du højintens sport og sveder meget, kan det være relevant at se nærmere på et baselayer som Lifa Active Stripe. Her består 2-lags kombinationen af polypropylene og polyester. Kombinationen giver en optimal svedtransporterende effekt, og materialet er samtidig ultra hurtigtørrende. Med en vægt på kun 265 gram, er det ikke vægten der tynger, og derfor er det nemt at have med i rygsækken.

Glem ikke børnene!

Børn vokser hurtigt og derfor er det måske fristende, at vælge billigere baselayers til dem. Men hvis først de små fryser, kan det ødelægge turen for alle, så det er værd at vælge gode, holdbare og varme løsninger, også til børnene. Fordelen er desuden, at de ofte kan bruge et sæt baselayers i børnehaven, fx under flyverdragten og regntøjet eller bare som et ekstra sæt hyggetøj.

Du finder hele sortimentet af sæsonens baselayers på www.hellyhansen.com

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt // Helly Hansen og Connect communication

Find din næste naturoplevelse her

Flere blogs at udforske

Friheden i baghaven

Corona-pandemien sendte os hjem til tælling og ud i vores egne uderum. Det fik flere til at investere i friluftlivet i baghaven.

I et land uden høje bjerge…

Når Katrine Munkholm og Mads Winther står på toppen af et bjerg, får de en helt særlig følelse af frihed og lykke.

Scroll til toppen