Nedtælling til Danmarks Outdoor Festival

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Oplev festivalen og de mange aktiviteter

Danmarks Outdoor Festival skydes igang allerede onsdag den 1. september med Kids Race I Them, torsdag følger Kjellerup trop med endnu et løb og fredag ender vi i Silkeborg med det største af de tre løb, hvor 2000 børn fra Silkeborg for alvor starter festivalen.

Festivalpladsen i Lunden åbner fredag kl. 14 – 24. Lørdag og søndag åbner pladsen kl. 10.

Det er gratis at komme ind i Lunden og mærke festivalstemningen, købe mad og udstyr fra bodgaden. Men skal du have den fulde oplevelse af Danmarks Outdoor Festival kan du købe armbånd som giver adgang til alle de fede aktiviteter og spændende foredrag som foregår i Lunden. 

Oplevelser og program

Lige nu arbejder festivalens sekretariat på højtryk for at skabe den bedste mulige festival med de bedste oplevelser. Det endelig program kommer til august, men følg med på festivalens hjemmeside og Facebook hvor der løbende vil blive offentliggjort indhold fra programmet. 
Og vi kan love jer at det bliver vildt! 

Vil du være en del af festivalen?

Danmarks Outdoor Festival består af en masse aktører der tilbyder fede aktiviteter, workshops og foredrag. Udstillere som laver gode tilbud på produkter og udstyr til friluftslivet og til sidst men ikke mindst et hav af frivillige som alle er med til at give gæsterne en god oplevelse. 
Kunne du tænke dig at bidrage med en af ovenstående så læs mere på danmarksoutdoorfestival.dk

Scroll til toppen