Danmarks Outdoor festival 2022

I lunden i Silkeborg

Første weekend i september omdannes Lunden i Silkeborg til et mekka af outdooroplevelser for hele familien.

Eat out

Eventyret begynder her

Den 2. – 4. september 2022 i Silkeborg

Kom med familien og alle vennerne til Silkeborg, når Danmarks Outdoor Festival byder på et hav af aktiviteter. Særligt i år har vi et VIP-område til dig, der kommer med dine kollegaer eller som et team. Se festivalen fra to svævebaner på 67 og 90 meter, der suser henover OUTDOORBAREN og EAT OUT MADMARKEDET. Prøv om du kan holde balancen på et paddleboard midt på søen. Mærk roen i en yogatime eller få nye færdigheder til dit friluftsliv. Uanset om du er til puls eller ro, kan du blive inspireret til fantastiske naturoplevelser.

Festivalpladsen finder du i Lunden, Vestergade, Silkeborg. Vil du deltage i aktiviteter, workshops og foredrag skal du have et aktivitets-armbånd om dit håndled.
Børn 0-5 år er gratis. Børn 6-15 år kun 49 kr.

 

AKTIVITETER DU KAN GLÆDE DIG TIL

Vi vil løbene afsløre flere aktiviteter til programmet, men du kan allerede nu få en lille forsmag på hvad du kan glæde dig til.

FORSMAG PÅ FOREDRAG

Vi kan allerede nu afsløre nogle af de spændende foredrag, som du kan deltage i med et festivalarmbånd til Danmarks Outdoor Festival 2022. Frem mod festivalen vil flere foredrag komme på, det samme gælder for resten af programmet – så følg med her på siden, når vi løbende offentliggør aktiviteter, workshops og foredrag. Vil du deltage i alt dette, så husk at købe et armbånd.

Kom med til
Danmarks dejligste outdoor festival

UD I NATUREN

Elsker du livet udenfor? Få kvalificeret sparring og bliv guidet af vores professionelle instruktører, der lever og ånder for udeliv. Kom med op i trætoppene og se hele festivalpladsen fra svævebanen. På mtb-sporene oplever du det smukke Søhøjland og kan få styr på teknikken. Du kan også underholde ungerne i det kreative naturværksted, hvor I sammen kan fordybe jer om bålet med en snittekniv, et svingbor og andet godt værktøj og naturens materialer. Deltag i en workshop om bushcraft og friluftsliv. Eller kom med ud at vandre i Silkeborgs smukke natur. Når det fulde program er offentliggjort, kan I sammensætte jeres personlige festival.

VAND-MEKKA

SUP-Safari er en spændende tur på søerne i Silkeborg, mens de store waterballs gør det muligt at gå på vandet. Du kan også prøve en tur i kano eller kajak. Vi kan ikke garantere, at tøjet er tørt efter en tur på vandet, så vi opfordrer dig til at have skiftetøj med. Der er omklædningsmuligheder. Når det fulde program er offentliggjort, kan I sammensætte jeres personlige festival. 

KROP OG SJÆL

Træk vejret og kom helt ned i gear i ‘Krop og sjæl’ området. I de tre tre yurter finder du programlagt yoga, pilates og sansemassage. Udover de tre yurter er der også et eventtelt med åbne sider, som vi kalder hjerterummet. Her er der plads til bare at droppe ind, læg dig, stræk ud, fokusér og find balancen. 

Eat-Out Madmarked

I Lunden finder du festivalens Eat-Out Madmarked og Outdoorbaren hvor hyggen spreder sig efter aktive oplevelser. 

Outdoor Porchetta burger

Her får du en saftig porchetta lavet i souvitt og efterfølgende over åben ild.

Burgeren samlet i en briochebolle med rosmarin, rødkål, syltet agurker og en dijonnaise.

Fåes også som menu og børnemenu med sprøde fritter og dyp

Outdoor Falafel roll

I grillet fladbrød får du frisk sommersalat, frisk rødløg, bredbladet persolle, syltede tyttebær, aioli og hvis man tør, chilisauce.

Vælg mellem:

  • Sprøde falafler
  • Glad kylling
  • Vegansk udgave

Outdoor Fish’ N Chips 

Festivalens bedste, (og eneste) fish’ N chips. Øl-batteret sejfillet med citron, havsalt, pommes og Tartarsauce.

Empanadas

LIMA EMPANADAS

Hjemmelavet empanadas med friske ingredienser, flotte farver og spændende smage.

Få empanadas med:

  • Oksekød
  • Kylling
  • Vegetar
  • Skinke og ost

Glæd dig til flere madboder, som snart offentliggøres

OUTDOORBAREN

Få slukket tørsten ved festivalens hyggelige outdoorbar.
Om aftenen når alle aktiviteter er afsluttet, er baren samlingspunktet, hvor I kan sidde og snakke om dagens oplevelser, mens der er hyggelig guitar og sang.

Bodgaden

Bodgaden er et mekka af outdoor-udstyr, tøj og tilbehør. Der er noget for enhver, både friluftsnørder og til dig, der nyder dit udeliv i haven.

Oplev bl.a. de populære Vildmarksbade fra Cold Hawaii, få smagsprøver på Mjød fra Mjødladen eller få et skud energi hos PurePower.

Der vil være kendte brands fra friluftsbranchen, som Helly Hansen, Haglöfs, Superstainable og Eventyrsport. Skal soveposen skiftes ud eller mangler du et par nye bukser til den næste vandretur? Så kan du helt sikkert finde både nyder og et godt tilbud i Bodgaden.

Early Bird på alle armbånd

Fra 1. maj – 30. juni kan du spare 20 % på alle armbånd. 

Normalpriser på armbånd ved online køb:

PARTOUT – Voksen: 349 kr
PARTOUT – Barn 6-15 år: 129 kr

FREDAG – Voksen: 99 kr
FREDAG – Barn 6-15 år: 49 kr

LØRDAG – Voksen: 199 kr.
LØRDAG – Barn 6-15 år: 49 kr.

SØNDAG – Voksen: 199 kr.
SØNDAG – Barn 6-15 år: 49 kr.

FORLÆNG DIN FESTIVAL-OPLEVELSE

Hos Danmarks Outdoor Festival har vi forelsket os i  Danmarks Outdoor Hovedstad – Silkeborg.

Vi vil dele vores kærlighed til naturen i Søhøjlandet og områdets oplevelser med dig. Hvis du allerede vil sikre dig et sted at bo og forlænge din festival-oplevelse, er det en god ide allerede nu at booke campingplads, hotel eller vandrehjem. I Danmarks Outdoor Hovedstad er der mange bonus-oplevelser i festival-byen. 

Kunsten at se Silkeborg
SILKE-RUTEN et “must”

Silkeruten samler de mange bynære outdoor-oplevelser i én rute, så det bliver lettere at gå på opdagelse i den varierede natur med både vand og skov, som kendetegner Silkeborg.

Den tolv kilometer lange rute løber fra Odden mod nord, langs søfronten og forbi havnen. Herfra fortsætter den til de nyanlagte søbade i syd og videre ind i Vesterskoven.

TROLDEN af Thomas Dambo
I Silkeborg ved Ørnsø, syd for Silkeborg Bad, sidder Stærke Storm, og han er ikke hvilken som helst skulptur. Han er nemlig en del af et større projekt kaldet ’Rejsen til den store troldefolkefest’. Hen over sommeren 2020 gemte Thomas Dambo ti skulpturer på hemmelige lokationer i Danmark.

Bliv en del af teamet

En magisk festival

Solen skinnede fra en skyfri himmel ned over Lunden i Silkeborg den første weekend i september 2021, hvor vi for første gang inviterede til Danmarks Outdoor Festival.

Der var en magisk stemning på pladsen, og vi takker 20.000 gange for hver en gæst, der tjekkede ind i boder og aktiviteter til festivalen. Vi er glade, fordi vi former festival og samarbejder med professionelle instruktører og outdoor-firmaer, der står for de mange aktiviteter. Det kan tage timer at komme gennem de mange boder, der både har nyheder og  gode tilbud. EatOut Madmarkedet og OUTDOORBAREN blev kendt for lækker mad og drikke, og tæt ved 200 frivillige var med til at give gæsterne en fantastisk oplevelse. Vi står klar igen igen den første weekend i september 2022.