kom og oplev vores fælles kærlighed til naturen

Danmarks Outdoor festival 2. - 4. September 2022 i Lunden i Silkeborg

 

 

priser på armbånd ved online køb:

PARTOUT – Voksen: 349 kr
PARTOUT – Barn 6-15 år: 129 kr

FREDAG – Voksen: 99 kr
FREDAG – Barn 6-15 år: 49 kr

LØRDAG – Voksen: 199 kr.
LØRDAG – Barn 6-15 år: 49 kr.

SØNDAG – Voksen: 199 kr.
SØNDAG – Barn 6-15 år: 49 kr.

DU KAN GLÆDE DIG

Dygtige instruktører giver deres viden videre i aktiviteter til lands, til vands og i luften. Du har adgang til alle aktiviteter, workshops og foredrag med et festivalarmbånd.

Eat out

Gratis gæst på festivalpladsen

Bodgaden er et mekka af outdoorgrej, udstyr og beklædning. For friluftsnørden og dig, der primært nyder udelivet baghaven, er der inspiration og gode festivaltilbud. Mød kendte brands som fx. Helly Hansen, der fredag og lørdag giver de første 50 gæster muligheden for at bytte deres brugte bukser til nye friluftsbukser. Få ekspert-rådgivning til dit udeliv fra blandt andre Haglöfs, Superstainable, Kari Traa, Sport24 og Eventyrsport.

 

Eventyret begynder her

Mærk suset i maven, når du fra to svævebaner på 67 og 90 meter kigger ned på OUTDOORBAREN og EAT OUT MADMARKEDET. I VIP-loungen mødes kollegaer om bålet til gourmetmad, mens deltagere med festivalarmbånd holder balancen på et padleboard midt på søen. Andre mærker roen i en yogatime eller får nye færdigheder til deres friluftsliv. Uanset om du er til ro eller puls, kan du blive inspireret til fantastiske naturoplevelser. Festivalpladsen finder du i Lunden, Vestergade, Silkeborg. Vil du deltage i aktiviteter, workshops og foredrag skal du have et aktivitets-armbånd.

 

FOREDRAG med udelivets rockstjerner

Få inspirerende foredrag fra morgen til aften. Ét foredrag koster normalt mere, end du betaler for dit armbånd, og her giver det dig adgang til alle foredrag, workshops og aktiviteter. Sammensæt dit personlige festivalprogram.

DER SKER SÅ MEGET I SKOVEN OG PÅ VANDET, AT VI ER SIKRE PÅ, DU BLIVER HÆNGENDE – I NOGLE DAGE…

KOM MED UD I NATUREN

Elsker du livet udenfor? Eller vil du gerne have inspiration til at komme mere ud? Få kvalificeret sparring og bliv guidet af vores professionelle instruktører, der lever og ånder for udeliv. Tør du klatre op i trætoppene? Eller vil du ud på vandre- og mtb-sporene i det smukke Søhøjland?

Få en aktiv festival med ungerne i det kreative naturværksted, og giv tid til fordybelse om bålet, med en snittekniv, et svingborg og naturens materialer. Deltag i en workshop om bushcraft og friluftsliv.

VAND-MEKKA i søsportens hus

NYHED til årets festival.

Du kan med dit festivalarmbånd, lørdag og søndag, tjekke ind til en dag med vandsport. I Søsportens Hus står Danmarks største stand-up-padling-forening bag de fede vandaktiviteter. Stand up padling (SUP) er årets hit, og det forstå vi, for her kan alle være med. Du kan lære at stå på SUP-bræt, komme med ud på SUP-safari og ta’ hele familien med på et mega-board, der kræver både samarbejde og balance. Vi kan ikke garantere, at tøjet er tørt efter en tur på vandet, så vi opfordrer dig til at have skiftetøj med.

Se programmet og sammensæt din personlige festival.

KROP OG SJÆL

Træk vejret og kom helt ned i gear i ‘Krop og sjæl’ området. I de tre tre yurter finder du programlagt yoga, pilates og sansemassage. Udover de tre yurter er der også et eventtelt med åbne sider, som vi kalder hjerterummet. Her er der plads til bare at droppe ind, læg dig, stræk ud, fokusér og find balancen. 

Eat-Out Madmarked

I Lunden finder du festivalens Eat-Out Madmarked og Outdoorbaren hvor hyggen spreder sig efter aktive oplevelser. 

Outdoor Porchetta burger

Her får du en saftig porchetta lavet i souvitt og efterfølgende over åben ild.

Burgeren samlet i en briochebolle med rosmarin, rødkål, syltet agurker og en dijonnaise.

Fåes også som menu og børnemenu med sprøde fritter og dyp

Outdoor Falafel roll

I grillet fladbrød får du frisk sommersalat, frisk rødløg, bredbladet persolle, syltede tyttebær, aioli og hvis man tør, chilisauce.

Vælg mellem:

  • Sprøde falafler
  • Glad kylling
  • Vegansk udgave

Outdoor Fish’ N Chips 

Festivalens bedste, (og eneste) fish’ N chips. Øl-batteret sejfillet med citron, havsalt, pommes og Tartarsauce.

Empanadas

LIMA EMPANADAS

Hjemmelavet empanadas med friske ingredienser, flotte farver og spændende smage.

Få empanadas med:

  • Oksekød
  • Kylling
  • Vegetar
  • Skinke og ost

Glæd dig til flere madboder, som snart offentliggøres

OUTDOORBAREN

Få slukket tørsten ved festivalens hyggelige outdoorbar.
Om aftenen når alle aktiviteter er afsluttet, er baren samlingspunktet, hvor I kan sidde og snakke om dagens oplevelser, mens der er hyggelig guitar og sang.

FORLÆNG DIN FESTIVAL-OPLEVELSE

Hos Danmarks Outdoor Festival har vi forelsket os i  Danmarks Outdoor Hovedstad – Silkeborg.

Vi vil dele vores kærlighed til naturen i Søhøjlandet og områdets oplevelser med dig. Hvis du allerede vil sikre dig et sted at bo og forlænge din festival-oplevelse, er det en god ide allerede nu at booke campingplads, hotel eller vandrehjem. I Danmarks Outdoor Hovedstad er der mange bonus-oplevelser i festival-byen.

KUNSTEN AT SE SILKEBORG

SILKE-RUTEN et “must”

Silkeruten samler de mange bynære outdoor-oplevelser i én rute, så det bliver lettere at gå på opdagelse i den varierede natur med både vand og skov, som kendetegner Silkeborg.

Den tolv kilometer lange rute løber fra Odden mod nord, langs søfronten og forbi havnen. Herfra fortsætter den til de nyanlagte søbade i syd og videre ind i Vesterskoven.

TROLDEN af Thomas Dambo
I Silkeborg ved Ørnsø, syd for Silkeborg Bad, sidder Stærke Storm, og han er ikke hvilken som helst skulptur. Han er nemlig en del af et større projekt kaldet ’Rejsen til den store troldefolkefest’. Hen over sommeren 2020 gemte Thomas Dambo ti skulpturer på hemmelige lokationer i Danmark.

BLIV EN DEL AF TEAMET

EN MAGISK FESTIVAL

Solen skinnede fra en skyfri himmel ned over Lunden i Silkeborg den første weekend i september 2021, hvor vi for første gang inviterede til Danmarks Outdoor Festival.

Der var en magisk stemning på pladsen, og vi takker 20.000 gange for hver en gæst, der tjekkede ind i boder og aktiviteter til festivalen. Vi er glade, fordi vi former festival og samarbejder med professionelle instruktører og outdoor-firmaer, der står for de mange aktiviteter. Det kan tage timer at komme gennem de mange boder, der både har nyheder og  gode tilbud. EatOut Madmarkedet og OUTDOORBAREN blev kendt for lækker mad og drikke, og tæt ved 200 frivillige var med til at give gæsterne en fantastisk oplevelse. Vi står klar igen igen den første weekend i september 2022.