Eventyrhike Silkeborg

4. september 2022

Denne aktivitet er en del af “det sker også” som viser nogle de mange andre ting du også kan opleve i Silkeborg og Søhøjlandet – men som ikke er en del af festivalen.

EventyrHike Silkeborg 2022

Kom med på en ny vandring gennem Søhøjlandets imponerende landskaber. Ruten er en sammensmeltning af natur, kultur og historiske fortællinger. Nordisk EventyrHike Silkeborg er en ny måde at opleve et landskab på og blive klogere på sit land eller opdage nye sider af sit lokalområde. Du får udleveret en Roadbook som guider dig. 

Turen starter på Himmelbjergets top og fortsætter gennem de lyngklædte bakker og områdets stejle stigninger. Følg den gamle Mergelbane og bestig det historiske udsigtspunkt og det gamle traktørsted, Knøsen. Fortsæt af snoede stier forbi Danmarks højeste træ, videre til Danmarks reneste sø, Slåensøen. Herfra følger I sporet videre langs søbredden mod ”Paradiset” og dets særprægede terræn. Den sidste del af ruten går forbi et af Silkeborgs kendemærker, den smukke og klare Almindsø og forbi historiske bunkers inden du velfortjent vandrer ind på festivalpladsen til Danmarks Outdoor Festival midt i Silkeborg.

Tilmeldingsfrist: 1. september 2022

EventyrHike Silkeborg er en selvstændig aktivitet, der arrangeres af Eventyrsport Event, og hører derfor ikke med under festivalens armbånd og program.
Tilmelding og booking sker gennem Eventyrsport Event

Østers