Få flere fordele med dit festival-armbånd

Udover at du får adgang til festivalens aktiviteter, workshops og foredrag, så giver et festivalarmbånd dig også andre fordele.
Danmarks Outdoor Festival har indgået samarbejde med forskellige lokale aktører, så du kan få endnu flere oplevelser med dit armbånd.

Følg med her på siden, hvor der løbende vil komme flere fordele.

Eventyrsport i bodgaden

SPAR 50 % med et festivalarmbånd
40 % til gæster uden armbånd

Det er en unik mulighed for at gøre et kup på tøj og grej til livet udenfor og til dine daglige løbeture.
Der bliver mere end 10.000 varer indenfor kategorierne outdoor-beklædning, små og store rygsække, duffelbags, løbesko, løbetøj og løberygsække. 

MØD OGSÅ HAGLÖFS, HELLY HANSEN OG FUSION

Vi kommer ikke til at stå alene, udover en masse aktiviteter, foredrag og workshops, der giver liv i Lunden, kan du også møde tre af Eventyrsports store brands.
HAGLÖFS, HELLY HANSEN OG FUSION stiller op for at introducere dig til deres kollektioner og tilbyder:

Her får du 25% rabat på nyheder til dig med armbånd, og 15% uden armbånd.
Bliv inspireret til efterårets udendørs eventyr.

Med et armbånd får du:

50 % rabat i Eventyrsports bod i Bodgaden til festivalen.

Sådan får du rabat: Vis dit armbånd ved køb

Tilbuddet gælder: den 2. – 4. september

Hjejleselskabet

Store naturoplevelser og sjove øjeblikke flyder sammen, når familien går ombord på en af de otte unikke Hjejlebåde. Når I vælger en rutetur, kan I stå af og på ved anløbsbroerne undervejs. Tag f.eks. på Himmelbjerget, på Museum Jorn, oplev naturen ved Slåensø eller smut i AQUA Akvarium & Dyrepark. I kan sejle løs, vælge en nonstop-tur fra Silkeborg eller måske en aftensejlads, hvor solens gyldne stråler spejler sig i vandoverfladen og omfavner skovene.

Med et armbånd får du:

50 % rabat på alle rutebådssejladser og nonstop-ture i september måned.

Sådan får du rabat: Behold dit festivalarmbånd på armen og fremvis ved køb af billet til en tur med Hjejleselskabet.

Tilbuddet gælder: Fra 2. september og måneden ud, ved fremvisning af armbånd (på armen)

AQUA Akvarirum & Dyrepark

AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg er et stort, familievenligt oplevelsescenter om den danske natur. De er Nordeuropas eneste ferskvandsakvarium og det eneste sted, du kan komme tørskoet til søens bund. De kan dog ikke garantere, at du kommer tørskoet fra deres vildt populære vandlegeplads, “Vandets Kraft”!

AQUA Akvarium & Dyrepark er både en indendørs- og udendørsoplevelse. Inde i den store akvariebygning kommer du ansigt til ansigt med Danmarks største malle og søens glubske rovdyr, gedden, og du kan røre ved fiskene i rørebassinet, hvis du tør. Der er 4 etager fyldt med fisk, padder, krybdyr, leg og spil.

Udenfor kommer du helt tæt på spændende danske pattedyr og fugle – alle dem, du kender, men aldrig har mødt! Hver dag er der spændende fortællinger og vilde oplevelser, når dyrepasserne fodrer og fortæller om dyrene.

Med et armbånd får du:

50 % rabat på din entrébillet til AQUA Akvarium & Dyrepark

Sådan får du rabat: Vis dit armbånd ved indgangen hvor du køber entrébillet.

Tilbuddet gælder: den 2. – 4. september 

Børn fra 0-2 år har gratis adgang.

Klatreparken 

Glæd dig til timevis af sjove, vilde og udfordrende klatreoplevelser i de tre store klatreparker i Randers, Aalborg og Silkeborg. Klatrebanerne varierer i højde og sværhedsgrad, så der er udfordringer for alle aldre og niveauer.

En klatrebane er en lang række af stålwirer spændt ud mellem trætoppene og med aktiviteter/forhindringer i mellem hver trætop. Aktiviteterne er stiger, stubbe, tov, net, balancebomme, rutchebaner, armgange, trapezer og meget, meget mere ikke mindst masser af lange, sjove svævebaner! På hvert træ på banen er der en platform, der fører til den næste aktivitet.

Der er tale om flere baner, og man lander på jorden efter hver bane. Der er derfor ingen risiko for, at man pludselig står på den højeste og sværeste bane uden selv aktivt at have valgt det.

Med et armbånd får du:

10 % rabat på din entrébillet til Klatreparken.

Sådan får du rabat: Har du købt dit festivalarmbånd online, vil du efter festivalen modtage en mail med en rabatkode til klatreparken.

Køb din entrebillet på klatreparken.dk, ved “check-ud” indtaster du rabatkoden.

Tilbuddet gælder: Hele september måned i alle tre klatreparker (Aalborg, Randers og Silkeborg)

Kunstcenter Silkeborg Bad

KunstCentret Silkeborg Bad har åbnet året rundt og viser samtidskunst fra ind- og udland.
Aktuelt kan du se to store kunstudstillinger om natur:
Overskriften WAY OUT OF ME henviser til det frigørende i selvforglemmelsen – en erfaring, man kan opleve igennem naturen og kunsten. Billedkunstneren Anders Moseholm spørger samtidig om naturen i sig selv er meningsgivende for mennesker, eller om den fungerer som en afledning? Blandt andet den dobbelthed der kan være i vore naturforhold har inspireret til de 60 værker, han har skabt til udstillingen.
ULTIMA THULE er Henrik Saxgrens på én gang underskønne og dramatiske fotografier fra Thuledistriktet i det nordvestlige Grønland. Han har i det seneste årti generelt dedikeret sit arbejde i retning af et større fokus på naturen, og vi ser nu store naturlandskaber i farver, bl.a. som resultat af fotografens stræben efter at give beskueren et blik ind i den skønhed, som findes i afsides egne – lokalt eller globalt.

 

 

Med et armbånd får du:

Med et armbånd får du:

Entrebillet for 30 kr. til KunstCentret Silkeborg Bad (= 60 % rabat)

Sådan får du rabat: Vis dit armbånd ved indgangen hvor du køber entrébillet.

Tilbuddet gælder: den 2. – 4. september 2022.

Børn fra 0-18 år har gratis adgang.

KØB BILLET

Kom til adrenaline rush på Fort Østerlund!

Fort Østerlund tilbyder i år et hav af oplevelser som ekstern arrangør. Køb en billet og kom ud til Fort Ø for at få opfyldt dit adrenalinbehov! Der vil være kæmpegynge, totorvsbro og vippe.
Så du er garanteret et smil på læben og en masse gode oplevelser - ved Fort Østerlund.

OBS. Gælder kun ved gyldigt festivalarmbånd.

Sikkerhed

Alle aktiviteter med højde eller risiko er sikkerhedsgodkendte af Force og Politiet. ​ Ved alle vores aktiviteter skal man have lukkede sko på. Fx kondisko. Det er ikke tilladt at deltage med sandaler, træsko og klipklappere. Denne regel gælder også ved de udfordringer, hvor man kan falde i vandet. ​ Husk at det altid er muligt at få et bad, når I har været ude og prøve kræfter med vores aktiviteter. Medbring selv håndklæde, sæbe og evt. poser til våde sko og vådt tøj. Der følger en af vores instruktører med jeres gruppe rundt til de forskellige øvelser og udfordringer. Instruktøren vejleder, holder styr på sikkerheden og noterer i pointscorelisten. ​ Det er ikke tilladt for berusede personer at benytte aktiviteterne. Narkotika af en hver form er forbudt. ​ Du deltager på eget ansvar og bør tjekke dine personlige forsikringer.

Minimumsalder

Vi har en generel minimumsalder på vores aktiviteter på 18 år. Dog kan 14-årige også prøve, hvis man er sammen med værge og der underskrives en ansvarserklæring.
KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16