Få flere fordele med dit festival-armbånd

Udover at du får adgang til festivalens aktiviteter, workshops og foredrag, så giver et festivalarmbånd dig også andre fordele.
Danmarks Outdoor Festival har indgået samarbejde med forskellige lokale aktører, så du kan få endnu flere oplevelser med dit armbånd.

Følg med her på siden, hvor der løbende vil komme flere fordele.

AQUA Akvarirum & Dyrepark

AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg er et stort, familievenligt oplevelsescenter om den danske natur. De er Nordeuropas eneste ferskvandsakvarium og det eneste sted, du kan komme tørskoet til søens bund. De kan dog ikke garantere, at du kommer tørskoet fra deres vildt populære vandlegeplads, “Vandets Kraft”!

AQUA Akvarium & Dyrepark er både en indendørs- og udendørsoplevelse. Inde i den store akvariebygning kommer du ansigt til ansigt med Danmarks største malle og søens glubske rovdyr, gedden, og du kan røre ved fiskene i rørebassinet, hvis du tør. Der er 4 etager fyldt med fisk, padder, krybdyr, leg og spil.

Udenfor kommer du helt tæt på spændende danske pattedyr og fugle – alle dem, du kender, men aldrig har mødt! Hver dag er der spændende fortællinger og vilde oplevelser, når dyrepasserne fodrer og fortæller om dyrene.

Med et armbånd får du:

50 % rabat på din entrébillet til AQUA Akvarium & Dyrepark

Sådan får du rabat: Vis dit armbånd ved indgangen hvor du køber entrébillet.

Tilbuddet gælder: den 2. – 4. september 

Børn fra 0-2 år har gratis adgang.

Klatreparken 

Glæd dig til timevis af sjove, vilde og udfordrende klatreoplevelser i de tre store klatreparker i Randers, Aalborg og Silkeborg. Klatrebanerne varierer i højde og sværhedsgrad, så der er udfordringer for alle aldre og niveauer.

En klatrebane er en lang række af stålwirer spændt ud mellem trætoppene og med aktiviteter/forhindringer i mellem hver trætop. Aktiviteterne er stiger, stubbe, tov, net, balancebomme, rutchebaner, armgange, trapezer og meget, meget mere ikke mindst masser af lange, sjove svævebaner! På hvert træ på banen er der en platform, der fører til den næste aktivitet.

Der er tale om flere baner, og man lander på jorden efter hver bane. Der er derfor ingen risiko for, at man pludselig står på den højeste og sværeste bane uden selv aktivt at have valgt det.

Med et armbånd får du:

10 % rabat på din entrébillet til Klatreparken.

Sådan får du rabat: Har du købt dit festivalarmbånd online, vil du 1. september modtage en mail med en rabatkode til klatreparken.

Køb din entrebillet på klatreparken.dk, ved “check-ud” indtaster du rabatkoden.

Tilbuddet gælder: Hele september måned i alle tre klatreparker (Aalborg, Randers og Silkeborg)