Mød nogle af folkene bag

Danmarks Outdoor Festival

Her kan du møde nogle af dem, der står bag Danmarks Outdoor Festival.
Det er dem, der sender kærlighed til deres teams og gæsterne.
Og det er dem, der brænder for festivalens konstante udvikling.

Bo Jørgensen - med siden 2015

Teamleder for Fede Friluftsdage

Det er rart at opleve, når unge mennesker fra mange forskellige skoler føler sig som en del af noget større. Det bedste, der kan ske, er, at de glemmer tiden – det sker for eksempel, når de forcerer en klatrevæg, hjælper hinanden i en skattejagt, fordyber sig i et snitteværksted eller i noget, de ikke ellers støder på i den etablerede idræt eller i deres dagligdag.

 

Christina Christensen - ny på festivalen

Frivilligkoordinator

Det er essentielt, at Danmarks Outdoor Festival hviler på et sundt og bæredygtigt økonomisk fundament. Festivalens værdier er sundhed, læring og fællesskaber, og derfor har vi en helt anden økonomi end for eksempel musikfestivaler, der har stor økonomi på salg af alkohol. Det er vores mission at inspirere til aktiviteter og trivsel gennem bevægelse i uderummet i balance mellem natur, dyreliv og mennesker.

Sofie Nielsen - med siden 2016

Teamleder for frivillige

Festivalens seje frivillige gør et stort stykke arbejde, og det er dem, der får det hele til at ”spille”. Den vigtigste opgave for mig er at understøtte de frivilliges initiativ og skabe gode rammer for fællesskabet. Når vi løfter i flok, så flyver festivalen. De frivillige kommer til festivalen på tværs af alder, hjemby og baggrund. Der skal altid være plads til både de praktiske opgaver, gode snakke og sjove outdoor-aktiviteter.

Anna-Louise Morgenstern - med siden 2016

Teamleder for information og armbåndssalg

Vores vigtigste rolle er, at gæsten føler sig velkommen og møder festivalen med en god følelse af at blive hjulpet ind i outdoor-eventyret. De mange frivillige i vores team er ofte det første møde med festivalen. Vi har en ambition om at skabe en atmosfære af venlighed, opmærksomhed og engagement. Derfor er smilet og den hyggelige stemning noget af det vigtigste for os.

Poul Skovhus - med siden 2016

Teamleder for aktiviteter

Min vigtigste rolle er at finde spændende oplevelser, der kan inspirere til et aktivt udeliv for alle. (Og som findes derude, når festivalen er slut). Vi har et bredt program, der taler til alle aldersgrupper, så familien kan samles i flere generationer med vennerne og få en forrygende festival sammen og hver for sig. Hvert år forsøger vi at finde læringen i et mix mellem det stille og de energikrævende aktiviteter. Vi skal tale til mange forskellige behov for et aktivt udeliv. Jeg vil tro, at vi har i omegnen af 100 møder gennem året, før vi står med det program, der møder gæsten.

Daniel Johansen - med siden 2015

Teamleder festivalpladsen

Vi opbygger en lille landsby på en uge, hvor boder fra store virksomheder, foreninger, outdoor-instruktører og oplevelser skal smelte sammen til en fed gæsteoplevelse. Vi bruger mange måneder af året på at tænke logistik og på at nytænke festivalpladsen. Og der er altid til sidste sekund plads til forbedringer. Vi ønsker at skabe den nordiske stemning med organiske materialer, håndmalede skilte, bæredygtighed, krydret med små lommer af overraskelser. Hjerterummet er festivalens EAT OUT område med Outdoorbaren, og når man lander der, så har vi forhåbentligt vist gæsten alt det, som festivalen har at byde på. Et mekka af outdoor.

Michael Krogh - ny på festivalen

Teamleder for foto og film

Min store interesse er at inspirere andre til at tage bedre fotos og skabe film, der viser vidt forskellige facetter af festivalens mange oplevelser. I hverdagen arbejder jeg professionelt med foto og film, og jeg ønsker, at vi i teamet kan rykke os selv og andre med vores arbejde. Hvis man er interesseret i at fotografere eller filme, så er vi allerede månederne op til festivalen i gang med at producere indhold til alle de gode historier.

Isabel Benn Morgentern - Med siden 2015

Direktør og kvinden bag idéen

Da jeg søsatte den allerførste outdoor-festival tilbage i pinsen 2015, var det med et simpelt ønske om at dele min egen glæde over outdoor-livets glæder med en masse andre mennesker. I min verden er festivalen på ingen måde et en-mands-projekt. Det er et stort fællesskab, der står bag. Alt det, der sker nu, er et spinoff af den første festival, skabt af en praktikant, en flok vildt engagerede frivillige og en by, der bakkede op.

Signe M. Skov - Med siden 2020

Hjemmeside og grafik

Anne s. thomsen - ny på festivalen

Teamleder for kommunikation

Michael Haugan - med siden 2015

Teamleder for sikkerhed

Sofie Nygaard - ny på festivalen

Teamleder for skilteholdet

Henriette haugan - med siden 2015

Teamleder for information og armbånd

Marie sandvad - Med siden 2021

Teamleder for foredrag & Fede Friluftsdage

Trine leander - Med siden 2021

Teamleder for Leave-No-Trace

Ninna Eckberg - ny på festivalen

Teamleder for skilteholdet

Mette Kolding - med siden 2015

Teamleder for Krop og sjæl 

Simon Fønsbo - ny på festivalen

Teamleder for film og Foto 

Lone Birkmose Bjerg - ny på festivalen

Teamleder for Søsportens hus

Anne Sofie Persson - Med siden 2019

Teamleder for foredrag

Ann-louise slot - med siden 2017

Teamleder for VIP

Britta Lindstrøm - ny på festivalen

Teamleder for VIP og officiel åbning 

Peter sørensen - ny på festivalen

Teamleder for cykeludlejning

Klaus larsen - ny på festivalen

Teamleder for frivilligmad