Mød nogle af folkene bag

Danmarks Outdoor Festival

Her kan du møde nogle af dem, der står bag Danmarks Outdoor Festival.
Det er dem, der sender kærlighed til deres teams og gæsterne.
Og det er dem, der brænder for festivalens konstante udvikling.

Tine - ny på festivalen

Frivilligkoordinator

Daniel - med siden 2015

Teamleder festivalpladsen

Vi opbygger en lille landsby på en uge, hvor boder fra store virksomheder, foreninger, outdoor-instruktører og oplevelser skal smelte sammen til en fed gæsteoplevelse. Vi bruger mange måneder af året på at tænke logistik og på at nytænke festivalpladsen. Og der er altid til sidste sekund plads til forbedringer. Vi ønsker at skabe den nordiske stemning med organiske materialer, håndmalede skilte, bæredygtighed, krydret med små lommer af overraskelser. Hjerterummet er festivalens EAT OUT område med Outdoorbaren, og når man lander der, så har vi forhåbentligt vist gæsten alt det, som festivalen har at byde på. Et mekka af outdoor.

Anna-Louise - med siden 2016

Teamleder for information og armbåndssalg

Vores vigtigste rolle er, at gæsten føler sig velkommen og møder festivalen med en god følelse af at blive hjulpet ind i outdoor-eventyret. De mange frivillige i vores team er ofte det første møde med festivalen. Vi har en ambition om at skabe en atmosfære af venlighed, opmærksomhed og engagement. Derfor er smilet og den hyggelige stemning noget af det vigtigste for os.

Michael - med siden 2022

Teamleder for foto og film

Min store interesse er at inspirere andre til at tage bedre fotos og skabe film, der viser vidt forskellige facetter af festivalens mange oplevelser. I hverdagen arbejder jeg professionelt med foto og film, og jeg ønsker, at vi i teamet kan rykke os selv og andre med vores arbejde. Hvis man er interesseret i at fotografere eller filme, så er vi allerede månederne op til festivalen i gang med at producere indhold til alle de gode historier.

Isabel - Med siden 2015

Direktør og kvinden bag idéen

Da jeg søsatte den allerførste outdoor-festival tilbage i pinsen 2015, var det med et simpelt ønske om at dele min egen glæde over outdoor-livets glæder med en masse andre mennesker. I min verden er festivalen på ingen måde et en-mands-projekt. Det er et stort fællesskab, der står bag. Alt det, der sker nu, er et spinoff af den første festival, skabt af en praktikant, en flok vildt engagerede frivillige og en by, der bakkede op.

Signe - Med siden 2020

Aktør- og bodholder ansvarlig

Michael H. - med siden 2015

Teamleder for sikkerhed

Sofie - med siden 2022

Blæksprutte og aktør- og bodholderansvarlig 

Marie - Med siden 2021

Teamleder for foredrag

Bo - med siden 2015

Teamleder for Fede Friluftsdage

Det er rart at opleve, når unge mennesker fra mange forskellige skoler føler sig som en del af noget større. Det bedste, der kan ske, er, at de glemmer tiden – det sker for eksempel, når de forcerer en klatrevæg, hjælper hinanden i en skattejagt, fordyber sig i et snitteværksted eller i noget, de ikke ellers støder på i den etablerede idræt eller i deres dagligdag.

Lone - med siden 2022

Teamleder for Søsportens hus

Anne Sofie - Med siden 2019

Teamleder for foredrag

Klaus - med siden 2022

Teamleder for frivilligmad

Ann-louise - med siden 2017

Teamleder for Krop & Sjæl

Trine - Med siden 2021

Teamleder og koordinator

Zenia M. - ny på festivalen

Design- og atmosfærechef samt influenceransvarlig

Sabina - Ny på festivalen

SoMe- og influenceransvarlig

Britta - Med siden 2022

Teamleder for VIP og officiel åbning 

Oliver - ny på festivalen

Praktikant indenfor grafisk design

Mikkel og Sussanne - med siden 2022

Teamledere for frivilligzonen