Mød nogle af folkene bag

Danmarks Outdoor Festival

Her kan du møde nogle af dem, der står bag Danmarks Outdoor Festival.
Det er dem, der sender kærlighed til deres teams og gæsterne.
Og det er dem, der brænder for festivalens konstante udvikling.

Tine - ny på festivalen

Frivilligkoordinator

Daniel - med siden 2015

Teamleder festivalpladsen

Vi opbygger en lille landsby på en uge, hvor boder fra store virksomheder, foreninger, outdoor-instruktører og oplevelser skal smelte sammen til en fed gæsteoplevelse. Vi bruger mange måneder af året på at tænke logistik og på at nytænke festivalpladsen. Og der er altid til sidste sekund plads til forbedringer. Vi ønsker at skabe den nordiske stemning med organiske materialer, håndmalede skilte, bæredygtighed, krydret med små lommer af overraskelser. Hjerterummet er festivalens EAT OUT område med Outdoorbaren, og når man lander der, så har vi forhåbentligt vist gæsten alt det, som festivalen har at byde på. Et mekka af outdoor.

Anna-Louise - med siden 2016

Teamleder for information og armbåndssalg

Vores vigtigste rolle er, at gæsten føler sig velkommen og møder festivalen med en god følelse af at blive hjulpet ind i outdoor-eventyret. De mange frivillige i vores team er ofte det første møde med festivalen. Vi har en ambition om at skabe en atmosfære af venlighed, opmærksomhed og engagement. Derfor er smilet og den hyggelige stemning noget af det vigtigste for os.

Michael - med siden 2022

Teamleder for foto og film

Min store interesse er at inspirere andre til at tage bedre fotos og skabe film, der viser vidt forskellige facetter af festivalens mange oplevelser. I hverdagen arbejder jeg professionelt med foto og film, og jeg ønsker, at vi i teamet kan rykke os selv og andre med vores arbejde. Hvis man er interesseret i at fotografere eller filme, så er vi allerede månederne op til festivalen i gang med at producere indhold til alle de gode historier.

Isabel - Med siden 2015

Direktør og kvinden bag idéen

Da jeg søsatte den allerførste outdoor-festival tilbage i pinsen 2015, var det med et simpelt ønske om at dele min egen glæde over outdoor-livets glæder med en masse andre mennesker. I min verden er festivalen på ingen måde et en-mands-projekt. Det er et stort fællesskab, der står bag. Alt det, der sker nu, er et spinoff af den første festival, skabt af en praktikant, en flok vildt engagerede frivillige og en by, der bakkede op.

Signe - Med siden 2020

Aktør- og bodholder ansvarlig
Outdoor for mig er at gå en tur, lege i haven med min søn, tage aftensmaden med ud og spise på terrassen. Hygge omkring et bål eller når jeg to gange om ugen tager til træning som foregår udenfor. Så med andre ord, alt hvor jeg foretager mig udenfor er outdoor, nogle gange er det små hverdagsoplevelser, og andre gange er det de større eventyr.

Michael H. - med siden 2015

Teamleder for sikkerhed
Danmarks Outdoor Festival er før, under og efter. Opgaverne før festivalen er spændende, der er mange små kviste som skal samles til et stort solidt træ af muligheder og oplevelser, at frivillige, aktører, udstillere og gæster føler sig inspireret og godt tilpas.
Festivalen er en stor kaminpassiar hvor man kan deltage, dele erfaring og oplevelser med andre, fra at sidde på en bænk med noget godt at spise mellem hænderne, til et tovværk mellem hænderne, til en ny jakke mellem hænderne, på Danmarks Outdoor Festival er man mellem hænderne på dygtige aktører, udstillere, frivillige og beredskabs teltet.

Sofie - med siden 2022

Blæksprutte og aktør- og bodholderansvarlig 

Da jeg søgte som praktikant i 2022 havde jeg ingen idé om, hvad jeg egentlig gik ind til. I dag er jeg ansat som projektleder, og fællesskabet vi har hele holdet iblandet – teamledere, frivillige, sekratariatet – er bare noget specielt. Jeg glæder mig meget til endnu en festival i september. Det var magisk sidste år – og jeg kan kun forestille mig, det bliver mere magisk i år.

Marie - Med siden 2021

Teamleder for foredrag

Bo - med siden 2015

Teamleder for Fed Friluftsfredag

Det er rart at opleve, når unge mennesker fra mange forskellige skoler føler sig som en del af noget større. Det bedste, der kan ske, er, at de glemmer tiden – det sker for eksempel, når de forcerer en klatrevæg, hjælper hinanden i en skattejagt, fordyber sig i et snitteværksted eller i noget, de ikke ellers støder på i den etablerede idræt eller i deres dagligdag.

Lone - med siden 2022

Teamleder for Søsportens hus

Outdoor er for mig blot at være ude under åben himmel. Jeg stortrives i sol og 30 grader, og når barometeret står på SMUKT, finder man mig som regel på eller i noget vand. Jeg bruger rigtig mange timer på SUP-board og vandet er mit yndlingselement. Det giver ro og fokus og virker afstressende, og så er man et med naturen og naturens vejrtrækning – det er outdoor magien for mig. Er jeg ikke på vand, så er jeg gerne i en skov med mine to små hunde, det er også et af naturens helt magiske steder, hvor krop og sjæl kan gå på sanseoplevelse, og man vender altid hjem i godt humør fra en tur til vands eller til lands.

Anne Sofie - Med siden 2019

Teamleder for foredrag

Klaus - med siden 2022

Teamleder for frivilligmad

Ann-louise - med siden 2017

Teamleder for Krop & Sjæl

Outdoor for mig er samklang med naturen i mange former. I en løbetur, en meditativ udesidning, en gåtur, i dans, i vandring, i stilhed på en sejlbåd.

Outdoorfestivalen for mig er fællesskab. Glæde. Natur. Hygge. Inspiration. Og en virkelig skøn måde at opleve bredden i outdoorlivet på lige fra Adventure Race til Skovbad, og jeg glæder mig hvert år til fællesskab, grin og udeliv med skønne mennesker, gæster, aktører, bodholdere -alle i et stort sprudlende liv.

Trine - Med siden 2021

Teamleder-koordinator

Outdoor-festivalen inspirerer mig til nye oplevelser i naturen, og samtidig giver den mig følelsen af fællesskab i mødet med en masse dejlige mennesker med en fælles passion for outdoorlivet.
Når jeg er ude i naturen, fx en tur langs vandet en efterårsdag, tænker jeg ud-af-boksen tanker og finder inspiration til små og store ting i livet. Medmindre jeg er på tur med en veninde, hvor snakken om stort og småt i stedet går non-stop 😉 Men naturen giver mig også ro og velvære, og energi til dagen i morgen.

Zenia M. - ny på festivalen

Design- og atmosfærechef samt influenceransvarlig

Outdoor for mig er frihed, oplevelser og magi. Når jeg er i naturen, opstår der naturlig magi. Jeg befinder mig ofte i en tilstand hvor jeg føler mig i balance og i ro. Den frihed der følger med giver næring til hverdagens sus og dus.
Outdoor festivalen er for mig en sammenkobling af at få stillet sin nysgerrighed og gode minder. Her er det muligt at få de oplevelser stillet, et samlet sted, som man måske drømmer om at prøve/opleve. De minder der følger med giver en hverdags-værdi.

Sabina - Ny på festivalen

SoMe- og influenceransvarlig
Outdoor er ligesom en stor pose bolcher for mig, som skifter sammen med årstiderne og livet. I min “outdoor-pose” er der for tiden havbad, bålhygge, overnatning i telt, skiferier, SUP-ture med familien, gåture med min hund, glampingferier og HYGGE. Enten alene eller sammen med venner og gode mennesker.

Outdoorfestivalen 2023 bliver min første og jeg glæder mig ustyrligt til at opleve stemningen og den gode festivalvibe i Lunden første weekend i september.

Britta - Med siden 2022

Teamleder for VIP og officiel åbning 
Outdoor for mig, er stort set alle aktiviteter som foregår udenfor. Det kan være alt fra en vandretur, til sejlads, skisport, kajak, shelterture, bålmad og meget mere! Omdrejningspunktet er naturen; at jeg er udenfor og nyder alt det smukke og unikke som kun naturen kan give os. Jeg elsker at være udendørsaktiviteter, og værdsætter meget de muligheder vi har her i Danmark, hvor vi alle har nem adgang til natur.
Outdoor-Festivalen er en inspirerende og super hyggelig sammenkomst for alle os, der nyder outdoor. Jeg elsker stemningen, at møde en masse skønne mennesker der deler samme passion, og hele oplevelsen med at blive inspireret og motiveret til nye eventyr.

Oliver - ny på festivalen

Praktikant indenfor grafisk design

Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at være med til at opleve selve festivalen endnu. Dog kan jeg allerede nu se hvor meget grafisk materiale og kommunikation der skal til for, at oplevelsen og budskabet når op på øverste niveau. Mit mål for mig og festivalen er derfor, at bidrage med alt hvad jeg kan til, at det grafiske og visuelle spiller.

Mikkel og Sussanne - med siden 2022

Teamledere for frivilligzonen

Chili - Med siden 2022

Teamleder for VIP og officiel åbning 

Anne - med siden 2022

Gode historier og journalistisk arbejde
Outdoor for mig er at snøre vandrestøvlerne, pakke rygsækken og daffe afsted på tur – og det gælder både de længerevarende rejser til verdens fjerneste afkroge og mikroeventyr herhjemme i “baghaven”. Outdoor er, når jeg drømmer mig væk i flammerne omkring lejrbålet, og når jeg falder i søvn i græsset til synet af den smukkeste, stjernespækkede nattehimmel. Outdoor er både, når jeg bestiger sneklædte bjergtinder, og når jeg en søndag er på eftermiddagstur langs med kysten i Egå, hvor jeg bor.

Caroline - ny på festivalen