Outdoor365

Outdoor365

FÆLLES PASSION FØRTE TIL ET GENSIDIGT FORDELAGTIGT SAMARBEJDE

Hvad der startede som et sammenfald af interesser for udeliv, ville senere hen skabe grobund for samarbejdet mellem Outdoorfestivalen i Ry og Repenso. Konsulentvirksomheden Repenso har siden 2019 hjulpet Outdoorfestivalen med budgettering og økonomistyring, hvilket beviser at en fælles passion kan føre til et gensidigt fordelagtigt samarbejde.

Repenso blev stiftet i juli 2017 i Grønland. De fire indehavere så, at det grønlandske marked manglede en seriøs udbyder, der kunne tilbyde assistance med bogholderi og økonomistyring samt medtage de grønlandske virksomheder på digitaliseringsrejsen.
I dag har Repenso fire afdelinger fordelt mellem Grønland og Danmark.

På kontoret i Skanderborg er Jesper Bagge daglig leder, og det var også Jesper, der tog initiativet til samarbejdet mellem Repenso og Outdoorfestivalen. Da Jesper flyttede til Grønland, erfarede han hurtigt at kendte fritidsaktiviteter som fodbold og håndbold ville blive skiftet ud med noget helt andet.

”Efter kort tid havde jeg både prøvet at fiske og gå på jagt. To ting jeg stort set aldrig havde prøvet før, jeg kom til Grønland. Min tid i Grønland lærte mig meget om vigtigheden i at ”leve lokalt” og udnytte de tilbud, man har omkring sig.”

”Noget af det jeg rigtig godt kan lide ved Outdoorfestivalen er, at den viser os værdien i den danske natur, og lærer os en masse om alle de muligheder og aktiviteter, der ligger lige for næsen af os. I en tid hvor det er normalt at rejse rundt omkring i verden for at opleve nye ting, glemmer man ofte at værdsætte de omgivelser, man lever i”.
Jesper Bagge, Daglig leder , Repenso

Selvom Jesper i dag er rykket fra Nuuk til Skanderborg, spiller friluftsliv stadig en væsentlig rolle i hans liv.
For to år siden besøgte han for første gang festivalen. Allerede her faldt tankerne på et potentielt samarbejde, da han var begejstret for det han oplevede. ”Hvis vi flytter til Ry, så er jeg overbevist om, at jeg får noget med denne festival at gøre”, sagde Jesper dengang til sin kæreste. Godt nok flyttede de to til Skanderborg i stedet for Ry, men én ting skulle han få ret i – et samarbejde mellem ham og Outdoorfestivalen lå i kortene.

I dag omfatter samarbejdet ikke kun Outdoorfestivalen, men også Outdoor365 der opstod i sommeren 2020. Vi er glade for, at kunne samabejde med dygtige mennesker, der deler den samme passion for udeliv som vi gør hos Outdoor365.

Mere at udforske

Guide: Klæd dig på til mountainbike

Det vigtigste udstyr du skal bruge, når du skal ud på mountainbike er selvfølgelig din MTB-cykel. Cykelhjelmen er også en nødvendighed, men

OUTDOOR365 HAR FÅET FODFÆSTE

Outdoor365 opstod, da Outdoorfestivalen i Ry blev aflyst og har på rekordtid udviklet sig til en paraply over outdooraktiviteter. ”Vi frygtede det værste,

Scroll til toppen