fbpx

FIRMA- OG TEAMEVENT

FLYT KONTORET UD UNDER ÅBEN HIMMEL

Hos Outdoor365 kan I styrke fællesskabet i naturen med nogle stærke oplevelser for hele teamet.
Outdoor365 skræddersyr programmet, så det passer perfekt til jeres team.

VI SÆTTER FOKUS PÅ...

…oplevelser, fællesskab og udvikling når vi samarbejder med en udvalgt skare af samarbejds- partnere omkring festivalen. Kvalitet og tilgængelighed er nogle af vores stærke værdier, og vores mission er at inspirere til et fokus på sundhed og trivsel gennem bevægelse i uderummet for alle.

Oplevelser

Vi tror på, at gode oplevelser skaber glæde. Glæde skaber energi og motiverede medarbejdere. Derfor er det et strategisk valg at give medarbejderne oplevelser, eksempelvis en dag med fokus på samvær, læring og fysiske aktiviteter i naturen. Det giver værdi for den enkelte medarbejder, teamet og hele virksomheden.

Fællesskab

Positive og aktive fællesskaber er afgørende for trivsel på arbejdspladsen. Oplevelsesrige fællesskaber giver mulighed for at styrke gruppens samlede ressourcer. Det er vores erfaring, at de bedste resultater opnås med afsæt i en bevidst og sund fællesskabskultur.

Udvikling

Trivsel og fællesskab er en vigtig valuta, når vi taler om medarbejdertilfredshed. En bevidst investering i aktivi- teter og samvær, der øger den samlede sociale kapital er derfor en vigtig strategisk indsats for virksomhedens ud- vikling.

Scroll til toppen