Foredrag med: Jesper Grønkjær

Ekspedition til klodens fjerneste afkroge

Vilde eventyr og oplevelser, lige fra besøg hos tibetanske munke til massemordere i Sydamerika

Tidspunkter

Se dit -program her

Lørdag kl. 17.30-19.00

overskrift

Lokation

Medborgerhuset

overskrift

Jesper Grønkjær er optaget i ”De Berejstes Klub” og i ”Eventyrernes Klub”. Han drager på ekspeditioner ud til klodens fjerneste afkroge og til verdens brændpunkter – hans mission er at vise at smilet er det sprog vi alle taler.

I 25 år har han rejst verden rundt og samlet personlige beretninger. Han sejler på tømmerflåde ned af Amazonfloden for at besøge indianere i Amazonas, kæmper sig igennem junglen på Ny Guinea for at opsøge de sidste rester af nulevende kannibaler, rider på kamel ud til beduinerne i den arabiske ørken eller køre i firehjulstrækker ud til fjerntboende stammefolk i Afrika.

Med på sine ekspeditioner medbringer Jesper Grønkjær en særlig magisk kuffert, der skaber adgang til lukkede miljøer – hos tibetanske munke i klostre Himalaya, gangstere og massemordere i Sydamerika, vagter i verdens strengeste diktaturstat Nordkorea m.m..

Foredraget er en skøn blanding af smukke fotos, unikke tv-klip, vanvittige historier.

Jesper balancerer skarpt mellem humor og seriøsitet i sit møde med fremmede mennesker. Det bliver hver gang til hjertevarme samtaler, som han efterfølgende videregiver i sine bøger, foredrag og tv-dokumentarer.

Jesper ved hvad der sker, når man møder verden med smil, fremfor med skepsis. Han bliver kaldt Smilets Ambassadør og når du har hørt hans foredrag, så vil du vide hvorfor!