Foredrag med: Hunt & Hike

Et vildt eventyr

Få en smagsprøve på hvad Canada kan tilbyde af evig natur, og at være kvinde i jagtens verden. 

Tidspunkter

Se dit -program her

Lørdag kl. 16.00-17.00

Søndag kl. 10.30-11.30

overskrift

Lokation

Medborgerhuset

overskrift

Canada er storslået, og langt fra de danske rapsmarker, så kom med til et foredrag hvor billederne taler for sig selv. Eventyret var hård, men vi vil gøre det igen – så kom og få en smagsprøve på hvad Canada kan tilbyde af evig natur, og at være kvinde i jagtens verden. 

Tvillingerne Rikke og Trine (Hunt&Hike) fortæller om at turde at tage springet, og forlade de trygge rammer, for endnu engang at søge det vilde liv. Her lægges der ikke skjul på hvilken kamp det var at kunne indfri drømmen om at følge i farens fodspor, og som kvinde at skulle guide klienter i et af verdens mest barske områder. Vi vil gengive oplevelsen af, at kunne vende en elgtyrs opmærksomhed fra flere hundrede meters afstand, til at han står og grynter imellem piletræer et stenkast væk. Hør historier om livet i backcountry, og hvordan man kan gå fra hesteforskrækket til hestehvisker. Her bliver mennesket lille, når hjælpen er flere hundrede kilometer væk, og hvor bjørnene er lige om telthjørnet.

Hvem er Hunt & Hike

Tvillingerne Rikke og Trine Wagner står bag Hunt & Hike. De er født ud af en familie hvor jagten er en livsstil, og naturen et vilkår. Lysten til det vilde liv har givet dem en rygsæk af fortællinger fra hele verdenen, med både jagten og vandringen som drivkraft. De er mestre i at hive teltpælene op, og forlade de trygge rammer, så længe et eventyr er på spil. Glæden ved det primitive liv skal deles, og den gode jagt historie skal fortælles. Derfor har de to dannet firmaet ´Hunt & Hike´, for at inspirere dig til at springe ud i dit næste eventyr, og føre dig tilbage til naturen.