Handelsbetingelser for Outdoor365 ApS

Outdoor365 ApS
Sletvej 50B
8310 Tranbjerg
TLF: +45 8230 3070
CVR: 37690643

Outdoor365 ApS er portal over andre aktøreres aktiviteter. Instruktører og aktører forpligter sig til udelukkende at afvikle arrangementer indenfor rammen af deres instruktørniveau, når aktiviteten indeholder elementer med referencer til disse. 

Det forsikringsmæssige ansvar for den enkelte aktivitet og gæstens sikkerhed påhviler entydigt den enkelte aktør/instruktør. 

Outdoor365 ApS har udelukkende en formidlende funktion. 

Betaling

Outdoor365 ApS modtager online betalinger med; Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online.

Betaling vil blive trukket på din konto, når det virtuelle produkt er oprettet eller det fysiske produkt er afsendt, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Outdoor365 ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Outdoor365 ApS’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Penge retur hvis aktivitet aflyses

Aflyses aktiviteten af aktøren, kan du få flyttet din booking eller få pengene retur, såfremt at booking og betaling er sket på Outdoor365.dk.
Er du forhindret i at møde op til aktiviteten, er det op til den enkelte aktør at afgøre om du kan få refunderet pengene.
 
NB. Sker tilmelding og betaling på ekstern side, altså hos aktøren selv, er aktiviteten ikke omfattet af Outdoor365’s garanti for at få pengene retur. 
Du bør derfor orientere dig om handelsbetingelserne hos den pågældende aktør, herunder hvilke regler der gælder for returnering af billetkøb.

 

Køb af billetter til VM i kano og kajak og Have a splash

Billetter til VM i kano og kajak sælger på vegne af Dansk Kanon og Kajak Forbund, hvorfor de øvrige handelsbetingelser ikke er gældende for dette køb.

  • Skulle eventet blive aflyst betales billetprisen tilbage minus gebyr. 
  • Du kan annullere dit køb og få penge retur(minus gebyr) frem t.o.m den 15. august, herefter er det ikke længere muligt at annullere eller få penge retur.

Scroll til toppen