Handelsbetingelser hos Outdoor365 ApS

Outdoor365 benytter sig af et tilmeldingssystem leveret af Ticketbutler

Generelle oplysninger

Outdoor365 ApS
Sletvej 50B
8310 Tranbjerg J
CVR nr.: 37690643
Telefon: 82303070
Email:

Billetsystem er leveret af:
Ticketbutler ApS
Raffinaderivej 10
2300 København S
CVR: 38404687
Tlf: +45 89 80 12 80
Email:

Ticketbutler er en online handelsplatform, som formidler billetter og associerede ydelser. Eventarrangører fremviser herigennem arrangementer og kan sælge billetter mv. til arrangementerne.

Ved din brug af Ticketbutlers website, app eller forbundne tjenesteydelser (herefter samlet: ”Ticketbutler Services”) indgår du en bindende formidlingsaftale med Ticketbutler på de betingelser, som følger af nærværende standardvilkår samt af Ticketbutler’ privatlivspolitik.

Ved at købe en billet eller anden ydelse gennem Ticketbutler Services køber du derfor din billet/ydelse direkte af arrangøren og Ticketbutler er alene formidler heraf.

I forbindelse med oprettelsen som bruger af Ticketbutler Services bekræfter du at have læst og accepteret disse betingelser samt vores privatlivspolitik, og du bekræfter samtidigt, at du er myndig og over 18 år.

Ticketbutler forbeholder sig ret til enhver tid at ændre disse standardvilkår og Ticketbutlers privatlivspolitik. Alle ændringer vil blive offentliggjort online. Ved at fortsætte med at gøre brug af Ticketbutler Services efter ændringer af disse handelsvilkår eller privatlivspolitikken, herunder ved køb et billetter via Ticketbutler Services, udtrykker du din forståelse og accept af de ændrede standardvilkår og/eller privatlivspolitik.

Priser

Hos Outdoor365 ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Køb og betaling

Køb og betaling af armbånd foregår gennem billetportalen Ticketbutler. Læs vilkår og betingelser for Ticketbutler. Du kan betle med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Levering af billet sker via e-mail afsendt af Ticketbutler i form af en PDF-fil. Levering vil ske til den e-mail, du har oplyst i forbindelse med bestillingen, og levering anses for sket, når billetten er afsendt fra Ticketbutler pr. e-mail.
Ved indgangen til festivalen viser du din billet, hvorefter du får udleveret dit armbånd.

Fortrydelsesret

Køb af billetter til event eller eventrelaterede tillægsprodukter såsom madbilletter, overnatning, transport mm. er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Outdoor365 ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.