Glødende gastronomi
High end mad oplevelse. Lugten fra bålet når næseborene, når du i MADMARKEDET træder ind under teltdugen for at dyrke det ypperste fra bålet i GLØDENDE GASTRONOMI.
Her sætter du dig godt til rette i stolen og nyder, at professionelle tjenere serverer for dig, mens en erfaren sommelier, giver dig indsigt i de dråber, du vil nyde til dit måltid.
Book fra hjemmesiden seatings af 1,5 time. Klik på knappen for at bestille direkte hos Volkerts Fylke.
Serveres mellem 11.30-14.30 & 17.00-20.30
Alle retter serveres med en sauté af årstidens rodfrugter, trøffelmayo & bagt kartoffel
FISKEN - Laks serveret
Serveres med strandarve, strandmælde, salturt eller strandsennep fra Wildfooding
Pris: 295,-
FUGLEN - Unghane
Serveres med merian eller gråbynke fra Wildfooking
Pris: 175,-
KOEN - Rib Eye
Serveres med brøndkarse eller gråbynke fra Wildfooding
Pris: 365,-
GRISEN -Nakkekotelet af Duroc
Serveres med rønnebær & vilde æbler fra Wildfooding
Pris: 280,-