Denne blog indeholder reklame fra Sealskinz

Efterårseventyr i sigte – Hold dig tør på tur med Sealskinz

Tekst: Anne Smedegaard Thomsen Foto: Sealskinz

Bladene på træerne stråler i alskens farverige nuancer, og efterårskulden begynder for alvor at bide fra sig. Måske er du i færd med at planlægge en bjergtagende vandretur udenlands? Eller drømmer du om at afsøge nye mountainbike-oplevelser i de danske skove? Måske noget helt tredje? Læs mere om hvorfor Sealskinz skal være din nye trofaste turven dette efterår.

Uanset hvad du har på tegnebrættet for de kommende måneder, indbyder efteråret til et hav af storslåede oplevelser til lands, til vands og i luften, og vi hjælper dig godt på vej til at klæde dig fordelagtigt på til at angribe efterårets mange eventyr.

For vi kender alle problemet med de vådkolde temperaturer, der kendetegner det danske efterår – silende dagsregn og uregerlige vestenvinde kan gøre en ellers glimrende friluftstur til et mareridt, hvis først kulden får lov at dominere. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, bør du læse med videre her.

Turglæde er lig med at holde sig varm

Det britiske firma Sealskinz har 25 års erfaring med at producere vandtætte sokker, huer og handsker. Sealskinz har skudt ambitionerne højt i vejret og bestræber sig på at være førende producenter af vandtæt tilbehør til både hverdag, fritid og mere ekstreme friluftsture. Hvis blot du holder dig varm og tør, kan du lettere bibeholde dit fulde niveau af overskud til at nyde udelivets glæder – hvad enten du elsker at snøre støvlerne og begive dig afsted på strandtur med hunden, elsker at gå på opdagelse i skoven og sanke svampe, er en inkarneret jæger eller bare ønsker at holde dig varm og tør på den daglige cykeltur til og fra arbejde.

Sealskinz sikrer både vandtæthed og åndbarhed i deres brede sortiment af produkter, og de to elementer skal unægtelig gå hånd i hånd, hvis man sigter efter en god, aktiv oplevelse i det fri. Alle vandtætte produkter er designet med en fusion control-teknologi, hvor inder- og yderhandske er smeltet sammen og skaber et mere behageligt og funktionelt fit til huden. De fleste inderlag er produceret i merinould, som har fordelagtige, varmende egenskaber, selv hvis det bliver vådt af regn eller sved, når man buldrer afsted på mountainbiken eller løber en træningstur i skoven.

Er du blevet nysgerrig på Sealskinz store udvalg af vandtætte huer, sokker og handsker, kan du se mere på eventyrsport.dk

Vi ses ude på vandrestierne, på mtb-sporet eller rundt om søerne derude i det danske land. Nyd det smukke, rå og betagende efterår!

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.