Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Denne blog indeholder reklame fra Sealskinz

Efterårseventyr i sigte – Hold dig tør på tur med Sealskinz

Tekst: Anne Smedegaard Thomsen Foto: Sealskinz

Bladene på træerne stråler i alskens farverige nuancer, og efterårskulden begynder for alvor at bide fra sig. Måske er du i færd med at planlægge en bjergtagende vandretur udenlands? Eller drømmer du om at afsøge nye mountainbike-oplevelser i de danske skove? Måske noget helt tredje? Læs mere om hvorfor Sealskinz skal være din nye trofaste turven dette efterår.

Uanset hvad du har på tegnebrættet for de kommende måneder, indbyder efteråret til et hav af storslåede oplevelser til lands, til vands og i luften, og vi hjælper dig godt på vej til at klæde dig fordelagtigt på til at angribe efterårets mange eventyr.

For vi kender alle problemet med de vådkolde temperaturer, der kendetegner det danske efterår – silende dagsregn og uregerlige vestenvinde kan gøre en ellers glimrende friluftstur til et mareridt, hvis først kulden får lov at dominere. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, bør du læse med videre her.

Turglæde er lig med at holde sig varm

Det britiske firma Sealskinz har 25 års erfaring med at producere vandtætte sokker, huer og handsker. Sealskinz har skudt ambitionerne højt i vejret og bestræber sig på at være førende producenter af vandtæt tilbehør til både hverdag, fritid og mere ekstreme friluftsture. Hvis blot du holder dig varm og tør, kan du lettere bibeholde dit fulde niveau af overskud til at nyde udelivets glæder – hvad enten du elsker at snøre støvlerne og begive dig afsted på strandtur med hunden, elsker at gå på opdagelse i skoven og sanke svampe, er en inkarneret jæger eller bare ønsker at holde dig varm og tør på den daglige cykeltur til og fra arbejde.

Sealskinz sikrer både vandtæthed og åndbarhed i deres brede sortiment af produkter, og de to elementer skal unægtelig gå hånd i hånd, hvis man sigter efter en god, aktiv oplevelse i det fri. Alle vandtætte produkter er designet med en fusion control-teknologi, hvor inder- og yderhandske er smeltet sammen og skaber et mere behageligt og funktionelt fit til huden. De fleste inderlag er produceret i merinould, som har fordelagtige, varmende egenskaber, selv hvis det bliver vådt af regn eller sved, når man buldrer afsted på mountainbiken eller løber en træningstur i skoven.

Er du blevet nysgerrig på Sealskinz store udvalg af vandtætte huer, sokker og handsker, kan du se mere på eventyrsport.dk

Vi ses ude på vandrestierne, på mtb-sporet eller rundt om søerne derude i det danske land. Nyd det smukke, rå og betagende efterår!

Mere inspiration

Følelsen af frihed

En søndag uden plan drog jeg på tur på Djursland i en Nissan Qashqai med Groenberg-tagtelt. Jeg nød morgenmad ved Kalø Slotsruin, fandt ro i naturen ved Aarhusbugten og spiste aftensmad med udsigt til Ebeltoft. Turen sluttede med overnatning ved Naturhotellet, hvor solnedgangen fra tagteltet var en perfekt afslutning. Outdoorbilen gav frihed til at udforske Djurslands smukke landskaber og finde ro i naturen.

Abisko vandretur og Icehotel – God start i Sverige

Abisko vandretur og Icehotel – God start i SverigeEfter en smuk køretur over bjørnefjellet og ind i Sverige, tilbragte Núna og jeg en nat lige over grænsen, kort før Abisko. Vi stod tidligt op næste dag for at få mest muligt ud af dagen.Hej, jeg er Anja Robanke og jeg...

Cykelpigerne indtager Afrika 

Vi er to 22-årige veninder fra Give ved navn Julie Hölck og Ida Engstad, der efter at have afsluttet gymnasiet var fyldt med den vildeste eventyrlyst.

Magiske Runde og livet på vejen mod Narvik

Oplev magien på den charmerende ø Runde, Norges fugleparadis, og følg med på vores rejse op ad E6 med alle dens små eventyr, vejafgifter og vejrmæssige udfordringer

Tag grillen med på farten

Tag grillen med på farten

Rejsedagbog fra en teamtur til østrig

Rejsedagbog fra en teamtur til østrig

Ferien var fantastisk og derefter den våde tid

Jeg tror temaet for denne blog må være regn. Det har regnet ufattelig meget, og når det ikke regner meget, så drypper det konstant.

Sommeren kom bragende her i Norge

Sikke en ændring i vejret! Varmen kom pludselig og slog både mig og Núna ud af kurs.

Gitte holtze – vandring er en gave

Gitte holtze – vandring er en gave

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!

KØB BILLET

Kom til adrenaline rush på Fort Østerlund!

Fort Østerlund tilbyder i år et hav af oplevelser som ekstern arrangør. Køb en billet og kom ud til Fort Ø for at få opfyldt dit adrenalinbehov! Der vil være kæmpegynge, totorvsbro og vippe.
Så du er garanteret et smil på læben og en masse gode oplevelser - ved Fort Østerlund.

OBS. Gælder kun ved gyldigt festivalarmbånd.

Sikkerhed

Alle aktiviteter med højde eller risiko er sikkerhedsgodkendte af Force og Politiet. ​ Ved alle vores aktiviteter skal man have lukkede sko på. Fx kondisko. Det er ikke tilladt at deltage med sandaler, træsko og klipklappere. Denne regel gælder også ved de udfordringer, hvor man kan falde i vandet. ​ Husk at det altid er muligt at få et bad, når I har været ude og prøve kræfter med vores aktiviteter. Medbring selv håndklæde, sæbe og evt. poser til våde sko og vådt tøj. Der følger en af vores instruktører med jeres gruppe rundt til de forskellige øvelser og udfordringer. Instruktøren vejleder, holder styr på sikkerheden og noterer i pointscorelisten. ​ Det er ikke tilladt for berusede personer at benytte aktiviteterne. Narkotika af en hver form er forbudt. ​ Du deltager på eget ansvar og bør tjekke dine personlige forsikringer.

Minimumsalder

Vi har en generel minimumsalder på vores aktiviteter på 18 år. Dog kan 14-årige også prøve, hvis man er sammen med værge og der underskrives en ansvarserklæring.
KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16