Denne blog indeholder reklame fra Sealskinz

Efterårseventyr i sigte – Hold dig tør på tur med Sealskinz

Tekst: Anne Smedegaard Thomsen Foto: Sealskinz

Bladene på træerne stråler i alskens farverige nuancer, og efterårskulden begynder for alvor at bide fra sig. Måske er du i færd med at planlægge en bjergtagende vandretur udenlands? Eller drømmer du om at afsøge nye mountainbike-oplevelser i de danske skove? Måske noget helt tredje? Læs mere om hvorfor Sealskinz skal være din nye trofaste turven dette efterår.

Uanset hvad du har på tegnebrættet for de kommende måneder, indbyder efteråret til et hav af storslåede oplevelser til lands, til vands og i luften, og vi hjælper dig godt på vej til at klæde dig fordelagtigt på til at angribe efterårets mange eventyr.

For vi kender alle problemet med de vådkolde temperaturer, der kendetegner det danske efterår – silende dagsregn og uregerlige vestenvinde kan gøre en ellers glimrende friluftstur til et mareridt, hvis først kulden får lov at dominere. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, bør du læse med videre her.

Turglæde er lig med at holde sig varm

Det britiske firma Sealskinz har 25 års erfaring med at producere vandtætte sokker, huer og handsker. Sealskinz har skudt ambitionerne højt i vejret og bestræber sig på at være førende producenter af vandtæt tilbehør til både hverdag, fritid og mere ekstreme friluftsture. Hvis blot du holder dig varm og tør, kan du lettere bibeholde dit fulde niveau af overskud til at nyde udelivets glæder – hvad enten du elsker at snøre støvlerne og begive dig afsted på strandtur med hunden, elsker at gå på opdagelse i skoven og sanke svampe, er en inkarneret jæger eller bare ønsker at holde dig varm og tør på den daglige cykeltur til og fra arbejde.

Sealskinz sikrer både vandtæthed og åndbarhed i deres brede sortiment af produkter, og de to elementer skal unægtelig gå hånd i hånd, hvis man sigter efter en god, aktiv oplevelse i det fri. Alle vandtætte produkter er designet med en fusion control-teknologi, hvor inder- og yderhandske er smeltet sammen og skaber et mere behageligt og funktionelt fit til huden. De fleste inderlag er produceret i merinould, som har fordelagtige, varmende egenskaber, selv hvis det bliver vådt af regn eller sved, når man buldrer afsted på mountainbiken eller løber en træningstur i skoven.

Er du blevet nysgerrig på Sealskinz store udvalg af vandtætte huer, sokker og handsker, kan du se mere på eventyrsport.dk

Vi ses ude på vandrestierne, på mtb-sporet eller rundt om søerne derude i det danske land. Nyd det smukke, rå og betagende efterår!

Mere inspiration

Tre forslag til julegaver, der inviterer til ude-eventyr

Julen nærmer sig, og måske du mangler lidt inspiration til julegaver. Her får du forslag til produkter, der inviterer på flere ude-eventyr

Cykelpigerne – Styrt i sydamerikansk ørken og usikkerhed om fremtidig færden

Ida og Julie har nu kørt igennem to ørkner i Sydamerika. De har oplevet friheden og stilheden – men på den sidste del styrter Julie og får hjernerystelse, hvilket sætter deres eventyr på pause. Hvad gør man så? Læs om deres seneste oplevelser her i bloggen.

Kom tættere på naturen med vanlife

Når du scroller gennem #vanlife på instagram, ser du masser af billeder med smuk natur og hyggelige vans. Vanlife og natur går nemlig ofte hånd i hånd
Læs Ayo Hansens fortælling om vanlife.

Bål Almanak – opskrift til november suppe

En lækker november suppe med omtale af bogen Bål Almanak, der giver dig inspiration til mad over bål.

12 overvejelser før du køber camper

Du foretager dig en større investering, når du køber en campervan eller autocamper. Her får du 12 spørgsmål, der hjælper dig med at blive klar til mødet med forhandleren, så I i fællesskab kan finde den helt rigtige camper til dig.

Outdoor365 magasin efterår/vinter 2022

I 4. udgave af Outdoor365 magasinet zoomer vi ind på outdoor-fortællinger rundt i Danmark og i de fjernesteafkroge af verden.

Digitale Outdoor-nomader på hjul

Vanlife har oplevet en kæmpe vækst i popularitet i de seneste år, og det er der god grund til. Det er den ultimative følelse af frihed og det primitive liv, der snævrer hjerneaktiviten ind og folder eventyret ud.

Kan du holde varmen?

Den nye Odin Lifa Pro Belay Jacket er designet til at imødekomme behovene hos eftersøgnings- og redningsarbejder, der ofte arbejder under ekstreme udendørs forhold

Cykelpigerne – Betaget af sydamerikansk charme fra start

Cykelpigerne har nu været på tur i lidt over 5 uger – og de har det fedt! Læs om deres seneste oplevelser i Peru og Bolivia.

Emma’s Everest – del 6: Kvinde på bjerget, tisseflaske og øjebliksbilleder

Er du nysgerrig på, om dét at være kvinde i bjergene skiller sig ud? Hvilke rejseoplevelser og erfaring giver det? Og er der overhovedet forskel på at være kvinde eller mand på et bjerg?