Marts 22, 2021 | Pressemeddelelse

En pinse uden outdoorfestival

Tekst: Outdoor365
Foto: Per Bille, Ry-Foto

Vi har holdt gang i forberedelserne af den sjette udgave af Outdoorfestivalen i Ry. På den positive side går det godt med genåbningen af Danmark. Dog ikke stærkt nok til at vi tør tro på, at vi kan nå at forberede samlingen af tusindvis af mennesker i pinsen.

 

Før Outdoorfestivalen kan blive til virkelighed i pinsen, skal der gøres et kæmpestort stykke arbejde. At aflyse en festival er ligeledes en kompleks opgave – nu for andet år i træk. Vi håber aldrig, at vi må gøre det igen. Det er meget ærgerligt for alle involverede. Vi arbejder jo med fællesskaber og bevægelse, og en aflysning er lige præcis det modsatte af det, og hvad vi nu må gøre som festivalarrangører.

Vi arbejder på højtryk for at finde økonomiske muligheder for at afholde en outdoorfestival i sensommeren eller i efteråret. Vi kan glæde os over, at vi allerede er inviteret til at afholde det store outdoor sideevent til VM i sprint ved Bagsværd til september, og det er vi i fuld gang med at planlægge.

For festivalen med den smukke udsigt til Himmelbjerget, omgivet af Ry by, skovene og søerne rammer aflysningen naturligvis både lokale, gæster, medhjælpere og partnere, der har vænnet sig til masser af liv i pinsen. Hele teamet brænder for, at vi hvert år skal indfri alles store forventninger og gøre det lidt bedre end sidste år. Det havde vi igen forberedt os på.

Lige nu oplever mange i Danmark at få vendt hverdagen på hovedet, og det gælder også i outdoor-sekretariatet. Vi er en rigtig arbejdsplads hele året rundt for fastansatte og freelancere, som siden efteråret har arbejdet ufortrødent videre, holdt onlinemøder og alt det dér, som vi alle er ved at vænne os til.

Har du allerede købt armbånd, kan du få pengene retur. Det er også muligt at bruge armbåndet til en eventuel festival i sensommeren eller til næste års festival. Du kan holde dig orienteret via Outdoorfestivalens nyhedsbrev eller på hjemmesiden.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.