Denne blog indeholder reklame for Superstainable

Fremtiden kalder på bæredygtigt tøj 

Tekst: Thomas Kjær Pedersen / Outdoor365

Danskerne får mere og mere øjnene op for vores skønne natur, og selvom corona bærer en del af grunden til, at vi kom meget mere ud, så viser det sig, at vi stadig nyder den i stor stil. Fordi lige siden landet officielt åbnede op, så opholder vi os stadig mere udenfor, end vi gjorde før pandemien ramte Danmark. Vi kan dog ikke løbe fra, at vores klima nogle gange kan være en smule barskt.

Kulde, regn, blæst, slud og sne er en hyppigt besøgende gæst i vores hverdag. 1. april sneede det. Senere var der overskyet, og inden solen gik ned, nåede den også at bryde frem og varme os. Og vi er desværre ikke bygget til at kunne klare klimaet uden en god bunke beklædning. Vi har ligeledes fået øjnene op for, at god kvalitet oftest kan betale sig.

Samtidig er vi i en tid, hvor bæredygtighed og CO2-aftryk er noget, der sætter dagsordenen for den offentlige debat, og hvad vi som individ kan gøre for, at der også er en verden at leve i, når vores fremtidige generationer forhåbentlig også skal have et liv på denne smukke jord. Vi andre har nydt dens goder og naturens evige frugtbarhed har gjort, at vi som art har overlevet på planeten i mange årtusinde.

Superstainable er en af de virksomheder, der har taget nutidens problemer seriøst, og med bæredygtige produkter af høj kvalitet forsøger de at gøre deres for, at vi sammen i fremtiden stadig kan nyde vores natur.

Superstainable – og på dansk, bæredygtigt

Hvis man ikke lige er en haj til engelsk eller heller ikke lige har fulgt med i de der engelske ord, der har fået et indpas i det danske sprog, så betyder Superstainable altså bæredygtigt. Med base i Silkeborg har virksomheden en vigtig mission, når det kommer til at klæde danskerne på med deres udvalg af primært udendørs beklædning.

Siden opstarten i 2016 har de fokuseret på at skabe kompromisløst udendørstøj lavet under de bedste tilgængelige certificeringer. Deres friluftsprodukter er afhængige af kvalitet, bevidsthed og gennemsigtighed. Alle produkter er lavet i organiske eller genbrugsmaterialer.

Deres mission har ikke ændret sig siden begyndelsen, og vi skaber stadig det mest bæredygtige, kompromisløse udendørstøj, samtidig med at vi minimerer vores miljøpåvirkning og vores co2-fodaftryk.

Jakke i særklasse

Et af de produkter, som Superstainable er ekstra glade for, er deres nye Elburg Shell Jakke 2.0, der kan bruges i al slags vejr. Hvis du er en af de ekstra aktive outdoor-menneske, anbefaler Superstainable denne jakke til eksempelvis vandring, trekking eller hvad som helst, du nyder at gøre med din tid ude i naturen.

Med en vandtæthed på 20.000, kan du være sikker på, at dit tøj inden under, ikke blivdt vådt. En hurtig google søgning på, hvor meget 20.000 egentlig er, viser, at alt over dette kan defineres som “ekstrem høj ydeevne”. Det er derfor indiskutabelt, at du er i sikre hænder, hvis en hård omgang regn bliver en del af din vandretur.

Du kan læse mere om jakken her.

Mere inspiration

Arctic Circle Trail….. på cykel!

Nicklas og Emil, alias Cykeldrengene, er netop vendt hjem fra Grønland, hvor de har cyklet Arctic Circle Trail som første forberedelse til deres store eventyr – 800 km på cykel over indlandsisen! Men hvordan kommer man overhovedet på den vanvittige ide at cykle over isen på Grønland? Vi har sat drengene stævne til en omgang kaffemik og snak om deres nye iskolde eventyr.

Danmarks Outdoor Festival sætter fokus på inklusion og tilgængelighed for personer med usynlige handicap

Personer med usynlige handicap, der tager på Danmarks Outdoor Festival, kan fra
den 2. – 4. september 2022 bære Solsikkesnoren, hvis de ønsker at signalere til medarbejdere og øvrige gæster, at de kan have behov for ekstra tid, tålmodighed eller hjælp.

Bjergtagende cykeltur i De Fynske Alper

I en blæst, der kunne slå de fleste omkuld og regn i urimelige mængder, tog vores redaktion på cykelrejse på smukke Fyn.

Styr på udstyr – 10 must-haves til skuldersæsonen

Står du også med dilemmaet vægt VS. valg af det rigtige udstyr. Her får du 10 bud som kan hjælpe med at få bedre oplevelser i skuldersæsonen.

Europas længste vandrerute er kommet på danske plader

Caminoen er kommet til Danmark. Der er syv forskellige godt fordelt rundt i Danmark, men hvordan opstod den første egentlig?

Naturen som terapi

Naturterapi er blevet voldsomt populært de seneste år, og Martin Høegmark er en af dem, der har succes med videregive dets glæder.

Interview: Anne og Anders

De har lavet TV sammen i 10 år, og kemien imellem dem kan mærkes helt hjem i stuerne. Kom ind under huden på TV-parret i vores interview med dem.

Nyt magasin ude – få et lille smugkig her!

Så er det her endelig. Vores magasin står nu klar til at inspirere og fortælle historier ude fra den smukke natur.

Få vitaminer til hovedet – Ud i kulturen

Søger du inspiration til at komme ud og nyde naturen med nogle spændende oplevelser i påsken, så kig med her!

At holde middag i det fri er faktisk ikke så svært

At holde middag i det fri er faktisk ikke så sværtDenne blog indeholder reklame fra Petramax, Adventure Food & Muurikka.Tekst: Thomas Kjær PedersenVi indtager mad morgen, middag og aften. De fleste af os bruger en del timer i køkkenet dagligt, og når vejret bliver...