Haglöfs – Fit for the Outside

Tekst: Haglöfs

Foto: Haglöfs

Det er ikke altid let at skelne skoven for bare træer – en kendsgerning, der gælder for både legendariske skovture og udendørs tøjdesign. Nogle gange har kærligheden til smarte funktioner tendens til at overskygge det større billede. Da Haglöfs omlægger hele benklædessegmentet, har det vigtigste spørgsmål været at gøre det lettere for alle, der leder efter bukser, at få en overordnet fornemmelse, inden de går ned i detaljerne. Der er en række vigtige aspekter at tage hensyn til, når det kommer til udendørs benbeklædning: funktionalitet, kvalitet og holdbarhed. Men det hele starter med pasformen.

“Hvis pasformen og komforten ikke er rigtige, betyder ingen af de andre ting noget. Du skal føle, at du ser godt ud i det, du har på – et fantastisk design vil altid overgå ekstra funktioner,” siger Annsofie Jakobsson, Designchef hos Haglöfs.

Haglöfs designteam gik tilbage til tegnebrættet og foretog en komplet revision. Resultatet: tydeligt adskilte pasforme i tre forskellige kvaliteter. Hele modelprogrammet er blevet betydeligt nemmere at overskue. Alle pasforme fås i alle kvaliteter, og størrelsesskalaen er forenklet med tal i taljestørrelser (ligesom jeans), der fås i tre benlængder.

“Det behøver ikke at være kompliceret at finde udendørs benbeklædning, der ser godt ud, er komfortabel og funktionel. Derfor siger vi, at hvis du bliver lidt forvildet udenfor, er det okay, men der er ingen grund til at fare vild, når du leder efter udendørs bukser,” siger Annsofie Jacobsson.

Hos Haglöfs laver vi udendørsbukser, der holder. Funktionerne er alle til stede, kvaliteten og komforten er upåklagelig, og holdbarheden går hånd i hånd med genbrugsindholdet som en del af vores ansvarlige designfilosofi.

Fra denne sæson forbedrer vi pasformen, samtidig med at vi forenkler vores modeludvalg. Vælg din pasform. Vælg din kvalitet. Færdig. Så simpelt er det.

Forbedret pasform og mere passende funktioner – Haglöfs udvalg af udendørsbukser er nemmere end nogensinde at finde rundt i.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.

Når dit udeliv er lig med arbejdsliv, er Polaris din hjælper

Hos Polaris ATV tilbyder de solide og stærke maskiner som kan være din trofaste hjælper når dit udeliv er lig med arbejdsliv