Spar 25% på alle partoutarmbånd til
Danmarks Outdoor Festival 2024

Haglöfs – Fit for the Outside

Tekst: Haglöfs

Foto: Haglöfs

Det er ikke altid let at skelne skoven for bare træer – en kendsgerning, der gælder for både legendariske skovture og udendørs tøjdesign. Nogle gange har kærligheden til smarte funktioner tendens til at overskygge det større billede. Da Haglöfs omlægger hele benklædessegmentet, har det vigtigste spørgsmål været at gøre det lettere for alle, der leder efter bukser, at få en overordnet fornemmelse, inden de går ned i detaljerne. Der er en række vigtige aspekter at tage hensyn til, når det kommer til udendørs benbeklædning: funktionalitet, kvalitet og holdbarhed. Men det hele starter med pasformen.

“Hvis pasformen og komforten ikke er rigtige, betyder ingen af de andre ting noget. Du skal føle, at du ser godt ud i det, du har på – et fantastisk design vil altid overgå ekstra funktioner,” siger Annsofie Jakobsson, Designchef hos Haglöfs.

Haglöfs designteam gik tilbage til tegnebrættet og foretog en komplet revision. Resultatet: tydeligt adskilte pasforme i tre forskellige kvaliteter. Hele modelprogrammet er blevet betydeligt nemmere at overskue. Alle pasforme fås i alle kvaliteter, og størrelsesskalaen er forenklet med tal i taljestørrelser (ligesom jeans), der fås i tre benlængder.

“Det behøver ikke at være kompliceret at finde udendørs benbeklædning, der ser godt ud, er komfortabel og funktionel. Derfor siger vi, at hvis du bliver lidt forvildet udenfor, er det okay, men der er ingen grund til at fare vild, når du leder efter udendørs bukser,” siger Annsofie Jacobsson.

Hos Haglöfs laver vi udendørsbukser, der holder. Funktionerne er alle til stede, kvaliteten og komforten er upåklagelig, og holdbarheden går hånd i hånd med genbrugsindholdet som en del af vores ansvarlige designfilosofi.

Fra denne sæson forbedrer vi pasformen, samtidig med at vi forenkler vores modeludvalg. Vælg din pasform. Vælg din kvalitet. Færdig. Så simpelt er det.

Forbedret pasform og mere passende funktioner – Haglöfs udvalg af udendørsbukser er nemmere end nogensinde at finde rundt i.

Mere inspiration

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

På eventyr med autocamperen i naturen inden længeJeg vil begynde med at sige tusind tak for den varme velkomst både her på bloggen og på sociale medier. Jeg ser virkelig frem til at dele mine kommende eventyr med jer.Lidt bagom mig Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43...

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

En outdoor hovedstad i bevægelse  Lokale partnere står sammen om at skabe Danmarks Outdoor Festival Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere. 36.000...

Anja Robanke – livet i en autocamper

VELKOMMEN TIL NY BLOGGER HOS OUTDOOR365, Anja Robanke.Du kan møde Anja til Danmarks Outdoor Festival, den sidste weekend i august i Silkeborg. Frem mod festivalen blogger Anja fra hendes rejse i autocamper igennem Norge, Finland og Sverige.  Anja solgte alt og...

Kom ud i naturen – det er ren magi for både krop og sjæl

Vandreture om vinteren kan være en fortryllende oplevelse, hvor det sneklædte landskab og den friske luft skaber en unik atmosfære.

Fordele ved at sanke spiselige urter og planter

Fordele ved at sanke vilde spiselige urter og planter Tekst og foto: Carsten LambekCarsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som...

Skiferie og arbejdsrejse til Canazei

Skiferie og arbejdsrejse til Canazei

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!