Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Let og åndbar isolering

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Midlayeren eller mellemlaget, som vi også kalder det på dansk, er essentiel når man skal ud i naturen, men stadig ønsker at bevare varmen på de kolde dage og om aftenen. Mens inderlaget skal holde dig varm og transportere sved væk fra kroppen, og yderlaget er din beskyttelse mod elementerne, så er mellemlagets fornemmeste opgave nemlig, at holde på kropsvarmen. Rapide Lifaloft Air jacket er Helly Hansens nye bud på sæsonens letteste og varmeste mellemlag.

Helly Hansen udvikler ofte produkter i samarbejde med professionelle, og Rapide Lifaloft er ingen undtagelse. På baggrund af input fra Seattle Mountain Rescue-teamet, er jakken bl.a. designet med 75 g LIFALOFT Air isolering. Resultatet er en lettere og varmere isolering, som samtidig giver maksimal åndbarhed. Den holdbare jakke er designet til at holde brugeren varm, men med mindre vægt og bulk sammenlignet med traditionel polyesterisolering. Flere luftlommer og en åben struktur, giver isoleringen mulighed for, at fugt og sved bedre transporteres væk under højintensive aktiviteter. En anden innovativ funktion, er selve yderstoffet, som er fremstillet uden kemisk coatning. Det betyder, at den vandafvisende beskyttelse er integreret i selve materialet, og dermed skal jakken aldrig genbehandles efter vask eller brug – effekten holder i hele produktets levetid.

”Vi udvikler løbende vores outdoor-kollektion med tanke på mere bæredygtige og ansvarlige løsninger. Et eksempel på det er yderstoffet i Rapide Lifaloft jakken, hvor DWR effekten er integreret i materialet. Dermed har jakken ikke fået en kemisk coatning for at opnå den vandafvisende effekt og som forbruger, skal man heller ikke genbehandle jakken. Det er klart en fordel både i produktionen og for den enkelte bruger”, forklarer Ralf Baerwald Senior Fabric Manager hos Helly Hansen.

Rapide Lifaloft Air Jacket findes i flere farver samt i en model både til mænd og kvinder. Vejl. pris 2000 kr.
Du kan læse mere om Helly Hansens innovative kollektioner på www.hellyhansen.com

About Helly Hansen
Founded in Norway in 1877, Helly Hansen continues to develop professional grade apparel that helps people stay and feel alive. Through insights drawn from living and working in the world’s harshest environments, the company has developed a long list of first-to-market innovations, including the first supple waterproof fabrics more than 140 years ago. Other breakthroughs include the first fleece fabrics in the 1960s, the first technical base layers in the 1970s, made with Lifa® Stay Dry Technology, and today’s award winning and patented H2Flow™ temperature regulating system.

Helly Hansen is a leader in technical sailing and performance ski apparel, as well as premium workwear. Its ski uniforms are worn and trusted by more than 55,000 professionals and can be found on Olympians, National Teams, and at more than 200 ski resorts and mountain guiding operations around the world.

Helly Hansen’s outerwear, base layers, sportswear and footwear are sold in more than 40 countries and trusted by outdoor professionals and enthusiasts around the world. To learn more about Helly Hansen’s latest collections, visit www.hellyhansen.com.

Mere inspiration

Emma’s Everest – del 5: Månedlig fællestræning. Kom med!  

Hver måned kan du deltage i Emma’s Everest fællestræning. En fællestræning, hvor vi sammen kan inspirere hinanden, motivere og mærke glæden, når pulsen stiger, sveden tørres af overlæben, og kroppen fyldes med glæde.

Ud under åben himmel

Vi er taget på skovtur med Helly Hansen og friluftsekspert Mette Mortensen fra All-Out, og i løbet af få dage, er vi blevet lidt klogere på naturen og har lært et par grundlæggende friluftsfærdigheder, hvis det en dag er os som er alene i vildmarken.

Brandvarm nyhed fra Stanley – din nye følgesvend til efterårets ture

Den nye Blaze Orange kollektion er skabt til dig som gerne skiller sig ud. Uanset om det er for at skabe synlighed og sikkerhed i naturen eller god stil i byen, så kan du være sikker på, at din kaffe er varm.

Emmas Everest – del 4: Udstyret til vandreturen: En nørdet og lækker snak

Er du nybegynder i outdoorverden? Er du til nørderi? Eller har du brug for inspiration til udstyr og teste lidt af? Emma har udvalgt sine bedste lag til vandreturen.

Cykelpigerne – Et venskab der flytter bjerge

Tror I ikke, at I bliver uvenner, når I er sammen 24/7 i 10 måneder? Det er et spørgsmål, vi tit møder, og vi kan svare klart og tydeligt ja! Jo, vi bliver uvenner, vi kommer højest sandsynligt til at vrisse af hinanden, og vi får helt sikkert en gang imellem lyst til at sende hinanden med første fly hjem.

Danmarks Outdoor Festival samler outdoor-branchen

Danmarks Outdoor Festival bliver større og vildere end nogensinde – 250 aktiviteter, 40 foredrag, 40 workshops og 50 boder.

Emmas Everest – del 3: Det er dyrt at gå opad

2021 var et heftigt år. Jeg studerede på sidste år af bacheloren på Aarhus Universitet. Jeg havde to jobs. Jeg startede mit vanvittige girlpowerprojekt op. Og jeg erfarede hurtigere, end du kan nå at stave til Mount Everest, hvor enormt et finansieringsprojekt Emma’s Everest er. Budgettet blev lagt: et budget, der dækkede 3 år, 7 ekspeditioner, og alt derimellem.

Outdoormekka for alle i hjertet af Danmarks Outdoor Hovedstad

Første weekend i september forvandles Lunden i Silkeborg til et paradis for naturelskere med aktiviteter både til lands, til vands og i luften

Emmas Everest – del 2: Bjergbestigning versus hverdagen – Og de betydningsfulde paralleller

Bjergbestigeren Emma Østergaard arbejder målrettet mod at blive yngste danske kvinde på toppen af Mt. Everest. Følg med på rejsen.

Cykelpigerne – to piger med eventyr i blodet

Pigerne Ida og Julie pakker cykeltaskerne og begiver sig ud på deres livs rejse rundt i verdens afkroge. Følg dem på deres eventyrlige færd.