September 16, 2020 | Pressemeddelelse

Outdoor365 har fået fodfæste

Tekst: Outdoor365
Foto: Outdoor365

Outdoor365 opstod, da Outdoorfestivalen i Ry blev aflyst og har på rekordtid udviklet sig til en paraply over outdooraktiviteter.

”Vi frygtede det værste, da Danmark lukkede ned og da vi af to omgange blev tvunget til at aflyse Outdoorfestivalen, hvor vi havde gjort alt klar til at tage imod 15.000 gæster, var vi nødt til at gøre noget.” Siger direktør Isabel Morgenstern. I stedet for at afvikle alt gik outdoorteamet i udvikling og ud af Covid-19 situationen opstod Outdoor365. ”For os er naturen et åndehul, og heldigvis har mange opdaget, hvor megen vild og vidunderlig natur vi har, og hvor mange muligheder der er for en aktiv ferie i Danmark.”

Samarbejde opstår

Mange instruktører og små outdoor-virksomheder er på vej ind i samarbejdet, hvor der udveksles erfaringer og udvikles nye outdoorkoncepter. Det er samtidig blevet en platform over OUTDOORFESTIVALEN.

I Ry er samarbejdet med Ry outdoor 365 den første prøve på et samarbejde, og det har vist sig at være en bæredygtig forretning. De sidste tre måneder har der været over 40 tilbud med vandreture, sjov i kajak, teknik i kano, familieekspeditioner og MTB for nybegyndere i Søhøjlandet. Gæsterne er strømmet til fra hele Jylland og udviklingen fortsætter.

Samtidig er der i samarbejde med Skanderborg Kommune og Ry Outdoor 365 udviklet sommeraktiviteter for skolebørn – 4000 gange har der været gang i en aktivitet.

Vi kalder det mikroeventyr med små grupper ude i store oplevelser. Og vi glæder os over, at flere instruktører og kommuner i Danmark har henvendt sig for at blive en del af Outdoor365.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.