Spar 25% på alle partoutarmbånd til
Danmarks Outdoor Festival 2024

Denne blog indeholder reklame for Bilernes Hus

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Tekst: NIELSEN CAR GROUP

Foto: NIELSEN CAR GROUP

Pak cyklerne, teltet eller fiskestangen og tag på opdagelse ud i det blå. Uanset om det er i Silkeborg og Søhøjlandet eller et andet sted i Danmark, så er der noget helt særligt over at tage på roadtrip og opleve naturen på tætteste hold.

Sus gennem skovene på en mountainbike, overnat under åben himmel eller nyd roen med en fiskestang i en af de mange søer i Søhøjlandet. Der er masser af udendørs eventyr, der venter på dig. Det kræver bare, du pakker bilen og kommer afsted. Med det rigtige udstyr kan du nemt få gjort bilen klar til at tage på opdagelse, og du kan nyde friheden ved at sætte dig bag rattet og køre afsted.

 

En bil til naturen

De fleste forbinder nok en SUV med en bil, der er lavet til naturen. Den har en frihøjde, der gør det nemt at køre på selv ujævnt underlag og er den med firehjulstræk, kan du også klare mudrede områder. I SUV’en er det nemt at komme ind og ud, og har du brug for en pause, kan du sidde på kanten af bagagerummet og slappe af. Den er komfortabel at køre, og du har et godt overblik over vejen fra førersædet.

I Bilernes Hus i Silkeborg er det ofte den type bil, der bliver valgt, når den også skal bruges til ture i naturen. Er du på udkig efter en SUV, finder du både nye og brugte i Bilernes Hus, hvor der er et område kun med den type bil. Derudover efterspørger mange anhængertræk og tilbehør som tagbøjler, tagbokse og gummimåtter for at beskytte bilen bedst muligt, når man kommer med beskidte sko og beskidt overtøj.

Gør bilen klar med det rette udstyr

Udover at vælge en bil, der er praktisk til ture ud i naturen, kan du med det rette udstyr gøre den endnu mere velegnet. I Bilernes Hus har vi masser af tilbehør til bilen, som gør den endnu mere anvendelig, når du skal afsted:

 • Måtter af gummi

Drop stofmåtterne og vælg en gummimåtte, der er nemt at gøre ren. Mudrede sko og beskidt tøj efter en mountainbiketur er bare rart at kunne lægge på en gummimåtte i bagagerummet, og så skal måtten bare fjernes, gøres rent og tørres, så den er klar til næste gang. Uden at skulle i gang med en grundig rengøring af bilens bagagerum.

 • Tagbøjler

Fungerer bilens bagagerum i det daglige, men mangler du plads til noget ekstra opbevaring på lange ture, så er tagbøjler fantastiske. Her kan du placere en tagboks til ekstra opbevaring, ligesom du kan vælge en masse forskelligt udstyr, så du kan transportere både kajakker, cykler og ski.

  • Anhængertræk

  Et anhængertræk giver også mulighed for ekstra opbevaring med en opbevaringsboks, cykelholder og selvfølgelig en campingvogn, hvis du skal campere. Anhængertrækket er det tilbehør, der bliver efterspurgt allermest, og det er nemt at eftermontere, hvis man ønsker det.

  Overvej også en køleboks til langturene, opbevaringsbokse for at udnytte bagagerummet eller net til at holde småting fast. Du kan også omdanne bilen til et sted at sove. Enten med et tagtelt eller ved at have en luftmadras, der dækker bilens bagagerum, når sæderne er lagt ned. Mulighederne er mange med den helt rette bil.

  Vælg altid originalt udstyr

  Skal du være sikker på, at udstyret passer perfekt til din bil, så skal du vælge det originale. Det er designet til at passe til netop din bilmodel, og det giver mindre støj og gør montering nemmere, når du vælger tilbehør direkte fra producenten.

  De fleste bilproducenter laver store tilbehørskataloger, og vi kan i Bilernes Hus skaffe det meste. Vi er autoriseret værksted for Audi, BMW, Kia, Nissan, VW, Skoda, SEAT og Cupra og har derfor altid originale dele fra de mærker på lager. Med en udstyrsbutik i bilhuset kan du se nærmere på mulighederne og få tilpasset din bil til dit næste udendørs eventyr.

  Mere inspiration

  På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

  På eventyr med autocamperen i naturen inden længeJeg vil begynde med at sige tusind tak for den varme velkomst både her på bloggen og på sociale medier. Jeg ser virkelig frem til at dele mine kommende eventyr med jer.Lidt bagom mig Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43...

  LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

  En outdoor hovedstad i bevægelse  Lokale partnere står sammen om at skabe Danmarks Outdoor Festival Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere. 36.000...

  Anja Robanke – livet i en autocamper

  VELKOMMEN TIL NY BLOGGER HOS OUTDOOR365, Anja Robanke.Du kan møde Anja til Danmarks Outdoor Festival, den sidste weekend i august i Silkeborg. Frem mod festivalen blogger Anja fra hendes rejse i autocamper igennem Norge, Finland og Sverige.  Anja solgte alt og...

  Kom ud i naturen – det er ren magi for både krop og sjæl

  Vandreture om vinteren kan være en fortryllende oplevelse, hvor det sneklædte landskab og den friske luft skaber en unik atmosfære.

  Fordele ved at sanke spiselige urter og planter

  Fordele ved at sanke vilde spiselige urter og planter Tekst og foto: Carsten LambekCarsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som...

  Skiferie og arbejdsrejse til Canazei

  Skiferie og arbejdsrejse til Canazei

  Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

  Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

  Chok for kroppen giver ro i sindet

  Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

  1o tips til en efterårsferie i naturen

  Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

  Nyd naturen langsomt og genvind balancen

  Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
  Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

  Vil du også prøve det hele i 2024?

  Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!