STORE PERSONLIGHEDER TIL DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Tekst Isabel Morgenstern

Foto: Privat

KØB NU OG GLÆD DIG TIL SEPTEMBER

DU KAN NÅ ET FOREDRAG MED DEM ALLE PÅ EN DAG – DAGSARMBÅND KUN 99kr

NÅ ENDNU FLERE EVENTYR MED ET PARTOUTARMBÅND TIL 149kr
(Vi tør næsten ikke skrive det! Hele maj 25 % rabat – så er det sagt!)

De inspirerer andre med deres personlige veje i udelivet. Flere af dem søger ud for at komme ind. Andre går ud, fordi de elsker livet – derude på kanten. Fællestrækket er, at de i vildskab inspirerer andre til at komme endnu mere ud.

Grib fat i manden og en god veninde og book jeres armbånd nu!

Anna Caroline har boet alene i en skov og haft det vildeste ufrivillige exit fra “Alene-i-vildmarken”.

Flere år tidligere byggede Mette Mortensen i samme udsendelse den ikoniske hytte, der stadig gør hende til vinder hos mange seere (selvom hun blev nr. 2). Nu er hun blogger hos Outdoor365 og forfatter til “Vandring og Friluftsliv”.

Zenia droppede livet som sygeplejerske, og hun er nu outdoor-influenter, nybygger på landet og forfatter til 30 jægeres beretninger.

Camilla er i en kategori helt for sig selv. Hun deler det inderste i sine hudløst ærlige sange i “Alene-i-vildmarken”, hvor hun gang-på-gang beviser at styrke er mere end muskler. På TV er hun gået længere end de fleste ved at drikke egen urin i det mest øde område i Norge.

Gitte Holtze havde aldrig vandret, da hun gik sig ud af en trummerum. På Pacific Crest Trails udfordrende stier gik nybegynderen over 4.000 km tværs gennem USA. Hun er forfatter til flere bøger, senest bogen om hendes vandring på Hærvejen.

MØD DEM OG MANGE FLERE UDELIVSENTUSIASTER TIL DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL, 1.-3.-SEPTEMBER 2023, I LUNDEN, SILKEBORG

Køb armbånd her

Mere inspiration

Emma Østergaard skriver Danmarkshistorie – Yngste danske kvinde på toppen af verdens højeste bjerg

Hun er nemlig den yngste danske kvinde på toppen af verdens højeste bjerg: Mount Everest.

CYKELDRENGENE EVAKUERET FRA INDLANDSISEN

De manglede blot 150 af de 500 kilometer, da Cykeldrengene, Emil og Nicklas måtte evakueres med helikopter.

Heidi vandrer 2.000 kilometer for en god sag

I 2015 ændres Heidi Stephansens liv. Hun får en blodprop i hjernen, og det viser sig, at det er svært at finde hjælp. Det vil hun gøre (gå) noget ved.

Hvorfor en elcykel? Vi afliver myter

Vi afliver de mest almindelige myter. Flere har nemlig den opfattelse, at elcyklen er et mindre udbyttende transportmiddel.

BRIGHT BIRD – RO i SINDET FOR ALLE PÅ EVENTYR

Bright Bird er ny partner hos Outdoor365 og Danmarks Outdoor Festival. I samarbejdet er ønsket, at endnu flere kommer ud og får oplevelser, hvor de er trænet og klædt på med sikkerhed, hvis det går galt.

Hardtail eller Full Suspension? Sådan vælger du den rigtige eMTB

Det at køre på mountainbike er blevet en mere udbredt disciplin. I løbet af de seneste år har flere kommuner prioriteret at etablere dertil indrettede spor for at imødekommende den stigende interesse. Ikke nok med at flere og flere hopper i mountainbike-tøjet, kan flere i højere grad se idéen i en elektrisk model (alment kendt under betegnelsen eMTB).

All-Out – At vandre med eller uden stave

At vandre med stave øger generelt sikkerheden og aflaster dine led en hel del, men det er meget individuelt, hvad folk har af behov og hvordan de vandre bedst muligt.

All-Out – Fornuftigt udstyr på tur

Hvad skal du have med, når du skal ud på tur? Her kommer Mette Mortensen fra All-Out med tips og tricks til alt hvad du skal have med – alt fra kompas til proviant.

All-Out – Læ, ly og sikkerhed

Hvis du er på længere ture og skulle være så uheldig at blive fanget i et uvejr, skal du altid være forberedt på, hvordan du søger læ og ly for vejr og vind.

KUNSTEN AT FINDE TROLDE

Rundt omkring i landet – på hemmelige, smukke steder – kan du tage på troldejagt og finde imponerende og søde troldeskulpturer i genbrugstræ. Troldejagt er en sjov og anderledes måde at udforske den danske natur på.