Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Tag grillen med på farten

I samarbejde med NomadiQ BBQ
Tekst: Tine Rosborg Wegener 
Billeder: Outdoor365

Der er noget helt særligt ved udendørs oplevelser

og specielt på varme lange og lyse sommeraftener, sammen med venner og familier, hvor luften er fyldt med latter, hyggesnak og lugten af gril.  Magiske øjeblikke lige til mindebogen. 

I weekenden havde vi som team en af de dage. Vi havde taget turen til Esbjerg for at tage på e-bike tur til Fanø og den eftersigende betagende Dragefestival. Og vi blev ikke skuffet. Den blå himmel over Fanø var fyldt med drager i alle tænkelige former og farver. Fra Paw Patrol til dræberhajer. En ren fantasi himmel.  

Vi cyklede slalom mellem snøre og snore på den brede strand og med os i cykelanhængeren havde vi kolde øl, pølser og vores nye teamgrill Nomadiq bbq. 

 

Vi cyklede slalom mellem snøre og snore

på den brede strand og med os i cykelanhængeren havde vi kolde øl, pølser og vores nye teamgrill Nomadiq bbq. 

Med låste cykler og grill og køletaske over skulderen besteg, vi den ene klit efter den anden, for at finde den helt rigtige gryde, med både læ, sol og udsigt til en himmel eksploderet i alle regnbuens farver. Og grillen er bogstaveligtalt som en skuldertaske man let og ligetil smider over armen. Med sine 5,6 kg, svarer det vel nærmest til en godt fyldt dametaske, med både vandflaske, skiftesko, paraply og makeuppung. Der er i hvert fald noget appellerende ved en grill, der både er let at have med og samtidig er smart. En slags outdoor accessoire. 

Med tæppe spredt ud og med kolde øl i hånden

tog vi hul på madlavning. Ingen i teamet har den store grill erfaring, men med en grill med gas sparer man bekymringerne om optændingstidspunkt og mængden af kul. Vi foldede nemt grillens vinger ud, skruede den lille gasflaske på og efter et enkelt tryk var der gang i grillen. Piece of cake. Vi havde både kød- og grøntsagselskere med på turen og med to separate varmezoner, var der ingen ben i at have en grøntsagsside og en kødside. 

 

Efter grillede pølser, portobello svampe og en slåmavelur i solen pakkede vi grill og resten af vores habengut sammen. Vi hoppede på cyklerne igen, for at nyde lidt mere af Fanø inden sejlturen tilbage til Esbjerg.   

I Outdoor365 samler vi på gode oplevelser

og cykelturen til Fanø med, Dragefestival, grill er bestemt en til banken. Nomadiq grill skal helst sikkert med os ud på mange flere eventyr. Vi drømmer om fisketure, dovne stranddage, og en teamfrokostpause i smukke Lunden. 

 

Mød Wiit og Nomadiq grill på Danmarks Outdoor Festival.  

Skal du være sikker på at få Nomadiq bbq grillen med på tur?

Så kan du købe den lige her:

NomadiQ BBQ Grill 

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!

KØB BILLET

Kom til adrenaline rush på Fort Østerlund!

Fort Østerlund tilbyder i år et hav af oplevelser som ekstern arrangør. Køb en billet og kom ud til Fort Ø for at få opfyldt dit adrenalinbehov! Der vil være kæmpegynge, totorvsbro og vippe.
Så du er garanteret et smil på læben og en masse gode oplevelser - ved Fort Østerlund.

OBS. Gælder kun ved gyldigt festivalarmbånd.

Sikkerhed

Alle aktiviteter med højde eller risiko er sikkerhedsgodkendte af Force og Politiet. ​ Ved alle vores aktiviteter skal man have lukkede sko på. Fx kondisko. Det er ikke tilladt at deltage med sandaler, træsko og klipklappere. Denne regel gælder også ved de udfordringer, hvor man kan falde i vandet. ​ Husk at det altid er muligt at få et bad, når I har været ude og prøve kræfter med vores aktiviteter. Medbring selv håndklæde, sæbe og evt. poser til våde sko og vådt tøj. Der følger en af vores instruktører med jeres gruppe rundt til de forskellige øvelser og udfordringer. Instruktøren vejleder, holder styr på sikkerheden og noterer i pointscorelisten. ​ Det er ikke tilladt for berusede personer at benytte aktiviteterne. Narkotika af en hver form er forbudt. ​ Du deltager på eget ansvar og bør tjekke dine personlige forsikringer.

Minimumsalder

Vi har en generel minimumsalder på vores aktiviteter på 18 år. Dog kan 14-årige også prøve, hvis man er sammen med værge og der underskrives en ansvarserklæring.
KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16