Konkurrencebetingelser

 

Generelle konkurrencebetingelser

Generelle betingelser for deltagelse i online konkurrencer udbudt af Outdoor365 ApS
Outdoor365’s online konkurrencer er, hvis ikke andet er anført, oprettet og drevet af Outdoor365 ApS, Sletvej 50, 8310 Tranbjerg. Konkurrencer på sociale medier er ikke oprettet, drevet, sponsoreret af eller på anden måde forbundet med Facebook og Instagram.

Hvad sker der med oplysninger, du giver til os?

Når du deltager i Outdoor365’s online konkurrencer via sociale medier, giver du tilladelse til, at Outdoor365 må offentliggøre dit Facebook/Instagram-profilnavn, uanset om det er det samme som dit fulde navn eller ej. På sociale medier vil det betyde, at du som vinder kan blive tagget i konkurrenceopslaget, hvorved dit profilnavn vil være synligt for andre brugere. Vær dog altid opmærksom på at tjekke, om du har vundet, selvom du ikke er blevet tagget.

Hvis du vinder, vil du blive bedt om at sende os en privatbesked med dit fulde navn, adresse, e-mail og evt. telefonnummer, så vi kan sende dig præmien.

Ved at deltage i vores online konkurrencer giver du tilladelse til, at vi må indsamle informationer (fulde navn, adresse, e-mail og evt. telefonnummer) om dig, hvis du vinder. Informationerne er dog udelukkende til brug for den enkelte konkurrence, medmindre andet er anført.

Har du som vinder ikke kontaktet Outdoor365 senest 7 dage efter, at konkurrencen er afsluttet, forbeholder vi os retten til at udtrække en ny vinder.

Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Hvem kan deltage i konkurrencen?

Du behøver hverken at trykke ‘synes godt om’ eller at følge Outdoor365’s Facebook-side for at deltage. Du skal dog have opfyldt kravene for deltagelse til den enkelte konkurrence for, at din deltagelse gælder.

Ved mistanke om snyd, forbeholder vi sig retten til at undersøge og udelukke deltagere.
Konkurrencerne er ikke købsbetingede, medmindre andet er anført.

Vinderen af webbaserede konkurrencer findes ved lodtrækning mellem alle deltagere, medmindre andet er anført.

Vinderen afholder selv pågældende konkurrenceafgift til SKAT.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Outdoor365 kan ikke holdes ansvarlige for personskader, tab eller anden skade i forbindelse med eller som resultat af webbaserede konkurrencer, præmie(r) eller tekniske problemer/udstyrsproblemer.

Klager i forbindelse med webbaserede konkurrencer skal sendes til