Find oplevelser i naturen

Søger du oplevelser i naturen for dig selv, med andre eller som familie? Så er du havnet det helt rigtige sted. På Outdoor365 har vi samlet dygtige udbydere og aktører i Danmark som tilbyder aktiviteter og oplevelser i naturen. Outdoor365 har overblikket, så du kan finde lige præcis den naturoplevelse, der passer til dig.

Avanceret søgning
Lokationer:

Naturoplevelser med kvalitet

Flere aktiviteter i naturen kan gøres på egen hånd, men nogle aktiviteter bliver aldrig helt til en oplevelse, fordi der mangler noget. Der mangler et professionelt element.
En instruktør, som har brugt tid på at specialisere sig i netop den naturoplevelse, du skal have. Instruktørerne undersøger og udvælger det absolut bedste af Danmarks natur til aktiviteterne, så du får den bedste naturoplevelse. Du skal bare koncentrere dig om at nyde vandreturen, kanoturen, MTB ruten eller en af de andre spændende aktiviteter.

Alle har ret til et fedt udeliv

Formålet med Outdoor365 er at give danskerne endnu flere muligheder for at få fede naturoplevelser. Hjemmesiden er et samlingssted for udbydere af aktiviteter og oplevelser i naturen. Du kan også finde gode historier og inspiration i vores blog-univers. Du kan søge efter en specifik type aktivitet, et område, eller naturoplevelser rettet mod netop dit niveau.

KØB BILLET

Kom til adrenaline rush på Fort Østerlund!

Fort Østerlund tilbyder i år et hav af oplevelser som ekstern arrangør. Køb en billet og kom ud til Fort Ø for at få opfyldt dit adrenalinbehov! Der vil være kæmpegynge, totorvsbro og vippe.
Så du er garanteret et smil på læben og en masse gode oplevelser - ved Fort Østerlund.

OBS. Gælder kun ved gyldigt festivalarmbånd.

Sikkerhed

Alle aktiviteter med højde eller risiko er sikkerhedsgodkendte af Force og Politiet. ​ Ved alle vores aktiviteter skal man have lukkede sko på. Fx kondisko. Det er ikke tilladt at deltage med sandaler, træsko og klipklappere. Denne regel gælder også ved de udfordringer, hvor man kan falde i vandet. ​ Husk at det altid er muligt at få et bad, når I har været ude og prøve kræfter med vores aktiviteter. Medbring selv håndklæde, sæbe og evt. poser til våde sko og vådt tøj. Der følger en af vores instruktører med jeres gruppe rundt til de forskellige øvelser og udfordringer. Instruktøren vejleder, holder styr på sikkerheden og noterer i pointscorelisten. ​ Det er ikke tilladt for berusede personer at benytte aktiviteterne. Narkotika af en hver form er forbudt. ​ Du deltager på eget ansvar og bør tjekke dine personlige forsikringer.

Minimumsalder

Vi har en generel minimumsalder på vores aktiviteter på 18 år. Dog kan 14-årige også prøve, hvis man er sammen med værge og der underskrives en ansvarserklæring.
KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16