Om os

Outoor365

- Danmarks outdoor-portal

Vi har en mission! Vi ønsker at give endnu flere mulighed for at komme ud i fede outdoor-aktiviteter.
Naturen kan noget helt særligt, og her deler vi vores kærlighed til udelivet.

Outdoor365 opstod hen over sommeren 2020. Det år, hvor vi alle mødte en ny virkelighed med Covid-19. Men den gode nyhed er, at danskerne vil ud i naturen. Og vi har det perfekte match med samarbejdspartnere i hele Danmark, der tilbyder aktiviteter i den danske natur.

Idéen er, at gøre det nemt at få overblik over alle de aktiviteter og oplevelser, der findes udenfor. På den måde er vi et inspirationssted, der giver overblik og danskerne gode ude-oplevelser året rundt.

Siden 2015 har teamet bag Outdoor365 drevet Danmarks største friluftsfestival, Outdoorfestivalen i Søhøjlandet, midt mellem Silkeborg og Ry.
Den afholdes over tre dage i pinsen, hvor man kan opleve en verden af forskellige outdoor-aktiviteter. 

Læs hvordan Outdoor365 opstod i vores blogartikel: DANMARKS NYE OUTDOOR-PORTAL OPSTOD UD AF CORONA

 
 

Holdet bag Outdoor365

Outdoor365 står på tre ben.

  1. Vores mange dygtige samarbejdspartnere, som tilbyder fede outdoor-oplevelser. De giver liv og indhold til portalen.

  2. Vores fantastiske kommercielle samarbejdspartnere og dem, vi støtter, fordi de værner om vores allesammens natur. Dem kalder vi “Outdoor-venner”, fordi de er en kæmpe i støtte for os og for naturen. Læs mere om vores Outdoor-venner.

  3. Outdoor-teamet er vores sekretariat, der sørger for, at der er gang i outdoor-maskinen.  

Outdoor365 sekreatariatet

Isabel_morgenstern

Isabel Morgenstern

Direktør
isabel@outdoor365.dk

"ALLE HAR RET TIL ET FEDT UDELIV"

Som lille var jeg spejder, og der lærte jeg værdien af at vågne op i et telt med luftmadrassen sejlende rundt i en sø af vand. Når vi om aftenen samledes om bålet og sang, krøb følelsen af fællesskab og vildskab ind i kroppen. 
Min interesse for oplevelser i naturen har fulgt mig lige siden. Jeg er vild med outdoor, om det er på kajaktur med kæresten, vandreture med veninder eller med min datter i et shelter. Udeliv alene eller med andre giver mig nogle af de bedste oplevelser i mit liv.

Bo

Bo Jørgensen

Koordinator & instruktør
bo@outdoor365.dk

"NATUREN ER EN FANTASTISK RAMME FOR LÆRING OG UDVIKLING"

For mig giver det at være ude i naturen en særlig mening i sig selv. Naturen kan danne en fantastisk ramme for læring og udvikling. Nogle af de største oplevelser jeg har haft i mit liv indtil nu, har været i naturen. I Nord Canadas vildmark blandt bjørne og ulve. Eller på Gudenåens stille vand på kanotur med mine to drenge. At være aktiv i naturen minder mig om, hvor vigtigt det er at være til stede og opmærksom i nuet. Det kan jeg bruge i andre sammenhænge, også når jeg er sammen med andre.

Cecilie

Cecilie Kofoed

Sekretariats- og aktøransvalig
cecilie@outdoor365.dk

"Jeg elsker at være udenfor, fordi det giver mig fornyet energi"

Naturen kan noget helt særligt, og jeg elsker at bruge tid udenfor både til lands og til vands. Jeg har i flere år arbejdet som turistguide til hest på Island. Heraf udspringer min interesse for oplevelsesbranchen, og jeg brænder for at være med til at skabe gode oplevelser i naturen. 

Signe Skov

Grafiker & webansvarlig
signe@outdoor365.dk

"JEG ELSKER AT GÅ EN TUR I SKOVEN"

Som landmandsdatter er jeg vokset op med store vidder og masser af natur lige i baghaven. Naturen har derfor altid været en del af min hverdag. Det var først, da jeg flyttede hjemmefra, at det gik op for mig, hvor vigtig naturen er.
Jeg elsker at gå en tur i skoven med min familie eller venner, da det giver en ro og afslapning, som jeg ikke oplever andre steder. 

Flemming_Dybbøl

Flemming Dybbøl

Bestyrelsesmedlem

“...Mountainbiking gør derimod cykling til en helårsaktivitet”.

Flemming passion var i mange år landevejscykling, men i 2015 introduceret til mountainbiking på en tur til Utah. “Så snart der begynder at komme frost på vejene, er smalle racerdæk bare for glatte, til at det er rigtigt sjovt. Mountainbiking gør derimod cykling til en helårsaktivitet”.

Flemming arbejder som Major Appeal Director hos Børns Vilkår og rollen som forretningsudvikler i Outdoor365’s bestyrelse et helt naturligt skridt, hvor han kan trække på de mange kontakter og erfaringer, han har med sig, bl.a fra en mangeårig rolle som kommerciel chef for Smukfest i Skanderborg. Han er en stærk netværker med grobund i kulturen, der leger med erhvervslivet.

 

Lars Sejer Sørensen

Bestyrelsesformand og medejer 

“Nu har jeg i 25 år arbejdet med grejet til udelivet. Det er derfor både logisk og super fedt, at arbejde med oplevelserne også”.

Administrerende direktør og skaber af Eventyrsport. I 2020 blev Eventyrsport medejere af Outdoor365, og Lars trådte ind i rollen som bestyrelsesformand, og satte dermed også en rolig hånd på roret i det kaotiske farvand, der blev Corona-krisen. I 2021 har Lars øget sit engagement i Outdoor365, og er sammen med Eventyrsport gået ind som erhvervspartner i den trykte udgave af Magasinet Outdoor365: “Nu har jeg i 25 år arbejdet med grejet til udelivet. Det er derfor både logisk og super fedt, at arbejde med oplevelserne også”.

Scroll til toppen