Outdoor365

Outdoor365

OUTDOOR365 HAR FÅET FODFÆSTE

Outdoor365 opstod, da Outdoorfestivalen i Ry blev aflyst og har på rekordtid udviklet sig til en paraply over outdooraktiviteter.

”Vi frygtede det værste, da Danmark lukkede ned og da vi af to omgange blev tvunget til at aflyse Outdoorfestivalen, hvor vi havde gjort alt klar til at tage imod 15.000 gæster, var vi nødt til at gøre noget.” Siger direktør Isabel Morgenstern. I stedet for at afvikle alt gik outdoorteamet i udvikling og ud af Covid-19 situationen opstod Outdoor365. ”For os er naturen et åndehul, og heldigvis har mange opdaget, hvor megen vild og vidunderlig natur vi har, og hvor mange muligheder der er for en aktiv ferie i Danmark.”

Samarbejde opstår

Mange instruktører og små outdoor-virksomheder er på vej ind i samarbejdet, hvor der udveksles erfaringer og udvikles nye outdoorkoncepter. Det er samtidig blevet en platform over OUTDOORFESTIVALEN.

I Ry er samarbejdet med Ry outdoor 365 den første prøve på et samarbejde, og det har vist sig at være en bæredygtig forretning. De sidste tre måneder har der været over 40 tilbud med vandreture, sjov i kajak, teknik i kano, familieekspeditioner og MTB for nybegyndere i Søhøjlandet. Gæsterne er strømmet til fra hele Jylland og udviklingen fortsætter.

Samtidig er der i samarbejde med Skanderborg Kommune og Ry Outdoor 365 udviklet sommeraktiviteter for skolebørn – 4000 gange har der været gang i en aktivitet.

Vi kalder det mikroeventyr med små grupper ude i store oplevelser. Og vi glæder os over, at flere instruktører og kommuner i Danmark har henvendt sig for at blive en del af Outdoor365.

Mere at udforske

Guide: Klæd dig på til mountainbike

Det vigtigste udstyr du skal bruge, når du skal ud på mountainbike er selvfølgelig din MTB-cykel. Cykelhjelmen er også en nødvendighed, men

Scroll til toppen