Teambuilding

Oplevelser

Vi tror på at gode oplevelser skaber glæde, og at glæde skaber energi og motiverede medarbejdere. Sæt fokus på samvær, læring og fysiske aktiviteter i naturen. Det skaber værdi for den enkelte medarbejder, teamet og hele virksomheden. Vi står klar til at give gode oplevelser i naturen.

Fællesskab

Positive og aktive fællesskaber er afgørende for trivsel og samarbejde på arbejdspladsen – og for jeres resultater. I kan styrke gruppens samarbejde og kommunikation gennem fælles oplevelser. Kontakt os og lad os tilrettelægge en aktivitet, der passer til netop jer!

Udvikling

Outdoor-aktiviteter skaber trygge og motiverende rammer for udvikling og fremmer sociale relationer. Derfor kan outdoor-aktiviteter bruges i selve udviklingsarbejdet eller som optakt til et større udviklingsforløb. Tag os med i planlægningen og kickstart jeres udviklingsrejse.

FLYT KONTORET UD UNDER ÅBEN HIMMEL

Outdoor365 samarbejder med dygtige aktører, der kan sammensætte en anderledes dag, hvor I kan styrke fællesskabet i naturen med nogle stærke oplevelser for hele teamet.
Outdoor365 hjælper skræddersyr programmet, så det passer perfekt til jeres team.

Vil I høre mere så kontakt vores koordinator Bo på mail: bo@outdoor365.dk

kano-teambuilding

Samarbejdspartnere til teambuilding

Det er almindeligt anerkendt, at kroppen husker bedre, når vi kombinerer teori og fysisk aktivitet. Undervisningen og oplevelserne hos Ry outdoor 365 foregår i et trygt læringsrum både inde og udenfor.

Forløbene afvikles med instruktører, der coacher jer og giver konstruktiv feedback undervejs. Igennem teoretiske oplæg og praktiske forløb, lader vi naturen danne ramme for aktiv læring, udvikling, erfaringsdannelse og forankring.

Green Adventure arrangerer erhvervsorienterede kurser, som teambuilding, personlig udvikling, foredrag og kundearrangementer, salgsmøder, mødekultur, High performance teambuilding, hvor deltagerne og virksomheden får noget med hjem i bagagen, som de kan arbejde videre med. 

De kan kombinerer teambuilding  med bl.a. klatring på klipper, whitewater rafting og superfine vandreture.

Scroll til toppen