Bright Bird Academy

af | aug 17, 2023

Kom og se vores førstehjælpsudstyr og lær om Bright Birds Remote Medical Support koncept

Besøg os på festivalpladsen

I Bright Bird har vi taget en del af vores førstehjælpspakninger med, som vi vil vise på vores stand. Vi vil ligeledes præsentere vores Remote Medical Support koncept, mens du kan få en kop kaffe fra vores samarbejdspartner – Operators Coffee Club.

Vi har taget vores avancerede førstehjælpsdukker med og vil afholde flere konkurrencer, hvor du kan vinde en plads på vores Wilderness First Aid course.

Vi har brugt lang tid på at udvikle vores førstehjælpspakninger, og vi har medbragt de pakninger, der er specialdesignet til outdoor segmentet. Disse kan købes ved Bright Birds stand.

Vi har desuden medbragt vores arktiske klimasimulator, hvor vores erfarne instruktører vil fortælle om hypothermi og kuldeskader.

Kom forbi vores stand og hør om vores forskellige førstehjælpskurser.

[ug_galleri_aktoer]

Brightbird.com

overskrift
Om Bright Bird Academy
Bright Bird er en moderne skandinavisk partner inden for strategisk risiko-, sundheds – og krisehåndtering i globale virksomheder og organisationer. Ved hjælp af vores unikke samling af kompetencer hjælper vi vores kunder med at identificere, vurdere, forebygge og håndtere krisesituationer i relation til menneskelig sikkerhed og helbred. Bright Bird handler om at træffe kloge beslutninger og udvise rettidig omhu, fordi det giver tryghed – og tryghed giver frihed! I Academy tilbyder vi kurser og kompetencetræning til virksomheder, organisationer og privatpersoner mhp. at opnå viden, færdigheder og adfærd, der sætter dem i stand til at håndtere sygdom og tilskadekomst i områder af verden, hvor lægehjælp enten er meget langt væk eller utilstrækkeligt. Vi ved af erfaring, at viden og færdigheder ikke altid er nok, når mennesker bliver syge, kommer til skade, eller en krisesituation opstår. Alle vores kurser og kompetencer er derfor målrettet specifikke behandlerpakninger, medicinmoduler og teknologiske løsninger, der øger sandsynligheden for at komme godt igennem en uheldig situation. I synergi med Bright Birds øvrige omfattende services står Bright Bird Academy klar til at bidrage til vores klienters chance for succes.