Cykelpigerne -Sabbatårsrejse på trilletur i verdens afkroge

Ultimativ frihed med hjemmet pakket ned på cyklen

Beklædning

,

Udstyr

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

overskrift

overskrift
Om Cykelpigerne -Sabbatårsrejse på trilletur i verdens afkroge

Stik hovedet forbi og lad dig inspirere til din fremtidige cykeltur!

Cykelferier kræver som regel ikke meget planlægning, men det gør fornøjelsen noget større, når ens udstyr er iorden. God kvalitet har været livsnødvendig for os, da vi cyklede i Patagoniens barske og øde landskab med stræk på op til 300 km uden civilisation. Vi fragtede litervis af vand, overnattede i telt hvorend vi kunne finde læ og lavede mad på trangia.

Dette er blot en af udfordringerne, vores udstyr har holdt, på vores 10-månederlange cykeltur rundt i verden. Efter knap 15.000 km i både Europa, Sydamerika og Sydøstasien må man sige, grejet har bestået!

Til festivalen tager vi vores fuldtoppakkede cykler med, så I kan få et indblik i, hvad der er nødvendigt på sådan en tur, samt hvor småt ens hjem kan pakkes ned.
Vi er levende beviser på, hvor lidt det kræver at være rejsecyklist! Du skal vitterligt bare have en cykel, en smule tid og lysten til at sætte dig op på den. Har du bare en lille drøm eller nysgerrighed spirende i maven, bør du kigge forbi vores stand eller foredrag. Vi vil med glæde fortælle et par gode historier, samt give dig nogle gode råd med på vejen.

Vi glæder os til at snakke med dig!