Emma’s Everest

af | jul 10, 2023

Til toppen af Mount Everest: et all-in 3-årig girlpowerprojekt

Besøg os på festivalpladsen

Et udansk karrierevalg, girlpower & få din egen oplevelse med at krydse en is-spalte.

Sammen skal vi på ekspedition. Er du klar?

Kom på første række med Emma Østergaard, der har besteget verdens højeste bjerg, Mount Everest på 8.848 m. den 23. maj 2023, som Danmarks yngste, kvindelige bjergbestiger.

Vær forberedt på svedige håndflader, når problemerne på bjerget ikke bare er kritiske men også ekstreme. Mærk glæden sprede sig i brystet og helt op til smilbåndene. Og kom med i de ærlige momenter, hvor hårene i nakken rejser sig.

Emma tilbyder et medrivende, eventyrligt og inspirerende foredrag, fortalt med passionen lysende ud af øjnene. Hun tager dig med på fortællinger fra hendes bestigninger og ekspeditioner til nogle af verdens højeste bjerge og selveste Mount Everest, verdens højeste bjerg på 8.848 meter.

Emma oser af girlpower, og lader dig mærke, hvordan hendes passion bobler i brystet og kilden i fingerne vokser sig større. For hvordan fik hun modet til at rette ryggen og skabe mulighederne for sig selv og sine enormt store mål? Og hvordan hun gik fra en drøm, til at tage et meget udansk karriereskifte og i stedet sætte rammerne for hendes 3-årige girlpowerprojekt Emma’s Everest?

Vigtigst af alt tager Emma jer med på toppen af verdens højeste bjerg. Med eventyrlige billeder, videoer og unikke beretninger fra Danmarks yngste kvinde til at bestige Mount Everest, drages du helt ud på stolekanten, når Emma tager dig med i en verden langt fra den, vi kender i hverdagen. Oplev og mærk desuden hendes udstyr: den store dundragt der holder Emma varm i -35 grader, de store 8.000 meters klatrestøvler med skarpe pikke under, isøksen der bider sig ind i isvæggen og mere til.

Kom med i det kolde telt, når tårerne triller; på den stejle bjergside, hvor kulden bider; i de kritiske momenter, når iltflasken ikke virker og den ene udfordringer efter den anden må løses; og kom med i sejrsmomentet og euforien på toppen verdens højeste bjerg, hvor Emma kun er halvvejs. For på toppen er sandheden, at det umiddelbare mål kun er nået.

Eventyr og læring. Direkte fra bjerget til dig.

Du skal nu i med i verden lang fra den hverdag, vi kender herhjemme. En verden, hvor problemerne afløser hinanden, og hvor løsningerne kan gøre det sammen. En verden, hvor du kontakt er presset og samtidig fyldes med kærlighed. Det er en meget kontrastfyldt verden, men en verden, der giver så god mening for Emma. Oplev og forstå hvorfor.

Oplev både et energifyldt foredrag og få din helt egen oplevelse med at krydse en is-spalte:

Til foredraget beretter Emma om en udvikling og læring, hun aldrig havde forudset at bjergbestigning, ville give hende. Og hvordan hun navigerer i lykkemomenterne, kulkælderen, succeserne, angsten og dét derimellem.

Derefter tager hun dig med på stigen, når du selv skal prøve at krydse is-spalten. Du kan godt forberede dig på scenarie træning, hvor du virkelig tages med i momentet; du bærer crampons (pikke under skoene), store dunhandsker, tung rygsæk og er i reb.  For hvordan imødekommer man udfordringer både mentalt og fysisk i forskellige scenarie? Få en smag af, hvordan Emma kan tilbyde firma events, der både udfordrer, udvikler og skaber høje grin sammen.

Emma vil gennem hendes foredrag og events sætte fokus på, hvordan man håndterer critical management og skaber muligheder; ledelse og teamwork; dét at komme videre efter, at det umiddelbare mål er nået; agere, forholde og udvikle en løsningsorienteret adfærd og mentalitet, når det uvisse byder sig og store følelser mærkes.

[dmpro_masonry_gallery _builder_version="4.21.0" _module_preset="default" hover_enabled="0" sticky_enabled="0" columns="5" columns_tablet="3" columns_phone="2" images="10004807,10004806,10004811,10004827,10004814"][/dmpro_masonry_gallery]
Om Emma’s Everest
Et projekt om at turde følge sine største drømme. Den 23. maj 2023 satte Emma Østergaard Danmarkshistorie ved at gøre sig til Danmarks yngste kvinde, der hidtil har besteget verdens højeste bjerg, Mount Everest på 8.848 meter. Emma har i 3 år været all-in på hendes girlpower projekt, Emma’s Everest. Hun startede hel grøn og kom ikke fra en bjergbestiger familie. Til gengæld havde en vildt drøm og har vist, hvordan hun har fulgt sin store passion gennem benhårdt arbejder og et enormt drive. Så hvordan er man all-in? Hvad byder 3 år på, når der skal trænes og klaregøres til verdens højeste bjerg? Hvordan holdes hverdagen sammen, og hvilke ture samt samarbejder har været afgørende for Emma’s Everest? Kom forbi Emmas stand, hvor hun glæder sig til at snakke og vise hendes klatregear frem, bl.a. isøksen, der bider sig ind i væggen, de tykke dunhandsker til -35 grader og meget mere. Mærk den tykke dundragt, hun stod i på toppen, og se de store 8.000 meter støvler med pikke unde, så Emma kan klatre lodrette is-sektioner.