Eventyrsport

Kom og oplev masser af spændende foredragsholdere på Eventyrscenen

Standplads: 18, 19

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

Eventyrscenen hos Eventyrsport
Kom og oplev masser af spændende foredragsholdere der selv på været ude på eventyr

overskrift

overskrift

overskrift
Om Eventyrsport

For at forstå udviklingen mod at blive den outdoor-kæde, som Eventyrsport er i dag, skal vi spole tiden helt tilbage til 1996. Dengang var jeg stadig studerende, da jeg, sammen med en god kammerat, startede en lille butik i et 46 kvadratmeter stort kælderlokale i midten af Aarhus. Navnet på butikken var på dette tidspunkt ikke Eventyrsport, men Toursport, og butikken var kun åben fra kl. 13.00 til 17.00. Stille og roligt blev åbningstiden dog udvidet, og inden længe kørte butikken på fuld tid. Derfor tog vi i 1998 et stort skridt – ud af kælderen og ind i en ny og mere professionel butik.

Et aspekt, som ikke har ændret sig siden den spæde opstart i 1996, er vores ambition om altid at tilbyde kvalitet, service og gode priser. Vores motto er ”Altid på toppen”, og hver eneste dag arbejder vi for at leve op til dette, så du som kunde kan blive mødt af engagerede og dygtige medarbejdere, uanset hvilken af vores butikker du besøger. Uddannelse er en topprioritet for os, og derfor afholder vi blandt andet vores årlige Summercamp, hvor en hel weekend sættes af til, at vi kan videreuddanne medarbejdere og teste nogle af de nyeste produkter. Samtidig gør vi en dyd ud af at skabe et givende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og sammenhold er i højsædet. Sammen er vi både klogere og stærkere.

Succesen fortsatte

Vi afsluttede vores studier og begyndte at arbejde fuld tid i butikken. Snart var vi atter på udkig efter mere plads, men ingen passende lokationer dukkede op. Men pludselig en dag opdagede vi, at en smuk butik i det gamle shoppingområde, kendt som latinerkvarteret, i midten af Aarhus var blevet ledig.

Eventyret voksede sig større, og til sidst voksede forretningen og ambitionerne også fra dette butikslokale. V besluttede derfor at åbne en ny butik med endnu mere fokus på beklædning og fodtøj end tidligere. Navnet på den nye butik blev Eventyrsport, og i dag har vi 12 butikker rundt omkring i landet.