Besøg os på festivalpladsen
Glødende gastronomi x Volkerts Fylke
MENU
Serveres mellem 11.30-14.30 & 17.00-20.30
FISKEN
Laks serveret kr. 295,-
Serveres med strandarve, strandmælde, salturt
eller strandsennep fra Wildfooding
FUGLEN
Unghane kr. 175,-
Serveres med merian eller gråbynke fra Wildfooking
KOEN
Rib Eye kr. 365,-
Serveres med brøndkarse eller gråbynke fra Wildfooding
GRISEN
Nakkekotelet af Duroc kr. 280,-
Serveres med rønnebær & vilde æbler fra Wildfooding
Alle retter serveres med en sauté af årstidens
rodfrugter, trøffelmayo & bagt kartoffel
Serveres mellem 14.00-17.00 på terrassen
TAPASBRÆT
for 2 pers. kr. 295,-
Lufttørret coppa, balsamiske løg, røget okseinderlår, sweet drops, fenikkelpølse, soltørrede tomater, chili salami, kapers på stilk Salami finocchiona, chili humus, pastrami med fyldte peberfrugter, kyllingepaté, pickles, port salut, oliven, kiks & trøffelmayo. Hertil hjemmebagt brød.
Serveres mellem 14.00-17.00 på terrassen
GOURMET HOT DOG
kr. 55,-
Ramsløgsfrankfurter fra slagteren, briochebrød, trøffelmayo, agurkerelish, ristede løg & tomatsalsa