Helly Hansen

Udviklet af professionelle til det kvalitetsbevidste outdoor-folk

Beklædning

overskrift

Standplads: 16

overskrift

Besøg os på festivalpladsen

overskrift

overskrift

overskrift
Om Helly Hansen

Historien om Helly Hansen går helt tilbage til 1877, hvor kaptajn Helly Hansen udviklede den første vandtætte beklædning til søens folk. Det blev fundamentet for det norske brand, som siden har udviklet tøj og gear i professionel kvalitet, der hver dag hjælper tusinder med at holde sig og føle sig i live.  

Baseret på indsigt og input fra professionelle, der bor og arbejder i verdens mest krævende miljøer, har Helly Hansen udviklet en lang række innovative produkter. Ud over det første vandtætte tekstil inkluderer det også de første fleecejakker, det første tekniske baselayer, baseret på Lifa® Stay Dry Technology, frem til det prisvindende og patenterede temperaturregulerende H2Flow™-system. Den seneste banebrydende innovation er LIFA INFINITY PRO™ – et nyt bæredygtigt materiale med optimal vandafvisende og åndbare egenskaber, samtidig med at det er udviklet helt uden brug af kemikalier og derfor er langt mere miljøvenligt. 

Helly Hansen er ledende inden for teknisk beklædning til sejl- og skisport. Over 55.000 professionelle bruger ski uniformer fra Helly Hansen, og brandet er sponsorere af både det Svenske, Finske og Canadiske Alpine Landshold.   

Helly Hansens jakker, baselayer, fodtøj og andet outdoor udstyr sælges i flere end 40 lande og nyder tillid fra såvel professionelle som friluftsentutiaster over hele verden. Hvis du vil vide mere om Helly Hansens seneste kollektioner, kan du besøge  www.hellyhansen.com